Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak oslovit holku

Od: honzak odpovědí: 16 změna:
Ahoj, máte někdo nějaký fígl jak oslovit a zaujmout holku aby jste na ni zapůsobili? Zkrátka nějaký text

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
To jste ve zdejší poradně žádnou odpověď nenašel?
poradte.cz/...

hodnocení

1x

Pokud opravdu máte ny mysli "holku", stačí před ní otevřít naditou peněženku a zavelet: Dem na to!

Pokud chtete ale oslovit dívku či slečnu, musíte se ještě hodně a hodně učit. Ono to není jen tak někoho slušným způsobem zaujmout. Jaga.

zyzz

Váš komentář vlastně potvrzuje co jsem psal já, jen vy jste to formulovala slušně. Nezkušený chlapec tazatel Vás snad poslechne. Podle jeho dotazu to určitě není chlap a nemá co nabídnout, nicméně může se vypracovat a o pár let později až bude mít nějakou hodnotu,

bramburka
hodnocení

1x

Treba: Nesla bys na zmrzku?
Nebo: Nechces se jit vykoupat?
Moznosti mas spoustu.

hodnocení

1x

Jak to nedělat.

spu
hodnocení

0x

Nemám. Používám vrozený šarm.

zyzz
hodnocení

0x

Otázka je proč se vůbec snažit, pokud se někde pohybuješ a vidíš nějakou častěji, tak pokud má ona zájem udělá cokoliv aby Ti to seznámení usnadnila-osloví Tě sama. Jsem stará škola, nicméně na takové seznamování už kašlu, socka sítě to naprosto zdeformovaly, ještě ve 2008 jsem jel daygame, ale poté už beru pouze ty jenž osloví mne, jinak ztráta času, samá naegovaná insta špina, ještě skončíš u soudu, neblbni. Jsou zvyklé na zoufalce, takže jediná technika: Tak co čubko za kolik? a jdem do auta nebo na hotel? Uvidíš nějaká se chytne lets kill simps!

chlochydess*

@zyzz Pokud balis holky vetou za kolik cubko, nediv se, ze jsi a nadosmrti budes sam. Preji hezky den.

halamus

Jsem stará škola...
Tak co čubko za kolik?

Mám neodbytný pocit, že to navzájem vylučuje.

zyzz

Abych to specifikoval jsem klasik ve všem možném (2phlaví, spalovací motory, zručnost, slušnost na slušné lidi), věci ze staré školy v seznamování už neplatí, tak proto takový tip pro tazatele. Aby se neponižoval slušností a pickup návody a netrápil se, dnes je každá na prodej nebo ji zaujme odvahou něco takového vůbcec říct nebo schytá pojeb, ale tak stane se, alespon se zabaví.

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, prý, ač je to možná v době internetu a sociálních sítí k neuvěření, na děvčata stále zabírají zamilované básničky/poezie nebo (třeba jen předstíraná) znalost noční oblohy/hvězdiček. Zdravím!
30.06.24 17:23
ben®
jedubabicka - je to stále stejné. Přes romantiku (básničky, hudbu, hvězdy, "medové" kecy) se dostat pod kalhotky a tam zasunout. Je to prastará hra a obě strany to dobře vědí, ale postup je vhodné dodržovat .

zyzz
hodnocení

0x

Když chceš získat její srdce, polámej jí obě ruce.

jj*
hodnocení

0x
Slečno, vy máte hezkého pejska. Můžu si vás pohladit?
Slečno, nemáte provázek? Rád bych navázal známost.
halamus

Mám za to, že většina slečen nebude mít u sebe provázek. Proto doporučuji na navazovaní známosti vyrazit s vlastním provázkem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]