Zdravím, dotaz směřuje jen na ty, kteří se vyznají v Brně. Stalo se to, že vyhodili všechny prodejce z Myší díry, v centru jsou prodejci už jen na Josefské, ale tam to není moc levné. Problém je teď v tom, že nemám kde nakupovat oblečení, v běžných obchodech jsou ty ceny dost vysoké, do sekáče typu Genesis se mi nechce, navíc pánské oblečení tam vypadá dost obnošeně. Ještě je sice obrovské tržiště na Olomoucké, ale tam je to spíše pro podnikatele, většinou vše prodají po balících. Nemáte nějaký návrh, kde by v Brně byl vietnamský obchod s textilem?
No a ty dva na křížení Novobranské a Josefské po schodech pod domem vedle Letma už také zrušili? doplněno 29.06.24 13:21: Už jsem v centru dlouho nebyl, vyhýbám se mu. Na můj vkus už je to tam příliš "multukulturní". Takový mix periferií Bhopalu, Užgorodu, Mogadišu, Ho Či Minova města a Kábulu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.