Ahoj..Před půl hodinou jsem se vrátil z dovolené v Polsku..Dnes jsme ujeli asi 500km a často zastavovali ..při jedné ze zastávek jsem musel ztratit peněženku se všemi doklady..Nemá smysl se vracet a hledat jí-pochopitelně..Ale budou se semnou na Policii ČR vůbec bavit? Chci nahlásit ztrátu,aby doklady nikdo nezneužil..nečekám, že to bude někdo hledat..
Díky..Takže opravdu nemá smysl chodit na PČR? Zneužít se to dá i k jinému trestného činu než je sjednání nějaké půjčky apod..Kartu jsem samozřejmě zablokoval..Je pátek odpoledne a na úřadech budou nejdříve v pondělí..Do té doby s tím může kdokoliv spáchat cokoliv..
Chápu, člověk by to nejraději nahlásil v okamžiku ztráty, aby měl doklad o datu a hned se to objevilo v registru a bylo by to logické, ale policie si nechce přidělávat práci. Ostatně, stejně by ničemu nezabránili. V pondělí nahlásíte pátek jako den ztráty.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.