Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Datová schránka FO nechat základní nebo rozšířený obsah?

Od: computer odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, založila jsem si datovou schránku. Poradíte, jestli mám v Notifikaci e-mailem zadat, jestli mají mít notifikační zprávy základní obsah nebo rozšířený obsah? Základní obsah tam je přednastavený, ale jestli to mám změnit na rozšířený obsah? Poradíte co je lepší?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To záleží na Vás, co Vám bude vyhovovat. Na to abyste věděla, že máte zprávu v DS stačí i základní notifikace.

Základní notifikace obsahuje jen informaci, že do DS dorazila zpráva. Vypadá přibližně takto:

Do datové schránky "%BoxName%", typ schránky %BoxType%, dorazila nová %MessageType% do vlastních rukou s identifikačním číslem %MessageId%.

V případě rozřířené zprávy obdržíte navíc i údaje z obálky (anotaci zprávy a název schránky odesílatele. Vypadá zhruba takto:

Do datové schránky "%BoxName%", typ schránky %BoxType%, dorazila nová %MessageType% do vlastních rukou číslo %MessageId% s anotací %AnnotationText%. Odesílatelem zprávy je datová schránka "%SenderBoxName%" (ID schránky: %SenderBoxID%).

hodnocení

0x

V rozšířeném máte ve zprávě odesílatele a předmět. Přečtěte si poučení a zvolte podle vlastní úvahy. Není to důležitá volba. Pro první nastavení je dobré vypnout placené SMS a zvolit neomezené heslo. Ostatní získáte praxí.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]