Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kreditní karta

Od: mirek* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Sázková společnost u které jsem zaregistrován Je možné zaslání peněz na herní učet z mého učtu na učet společnosti. A nebo je možné vyplnění kreditní karty a peníze jsou na herním učtu okamžitě k použití na sázky.Nevím jak jsou převody peněz převáděny jestli jsou na to programy atd? Muže se mi společnost dostát na kreditní kartu a vybrat mi peníze z mého učtu? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Pokud je to korektní sázkovka, pak vás neokrade, jen si počká na vaše peníze vložené dobrovolně. Pokud je to nějaká zahraniční firma, může se stát, že se dopustíte chyby... mfcr.cz/...

Při používání kreditní karty /nebo debetní - doporučuji v internetovém bankovnictví zakázat platby hned po provedení vámi požadované platby. A při každém použití na internetu - umožnit platbu, zaplatit a následně zakázat platby.

hodnocení

0x

Ak budete vela a zle stavkovat, tam vam tie peniaze vycistia na kreditke uplne. Na vasom mieste nestavkujem, kreditka vam totiz dava moznost peniaze si pozicat a neskor ich splacat, cim vas ako gamblera "motivuje" viac minat, ved zajtra urcite vyjde ten super tip na hokej.

Velka a seriozna stavkova firma z EU vam sama od seba kradnut peniaze nebude, nejaka pochybna firma so sidlom kdesi v Afrike moze.

Stávka = sázka slovensk? Vtipné
lmgify

Stávka je to i rusky, polsky, makedonsky, ...

@herd : Ano, vid tiez fraza "stavit na zleho kona". Stavka znamena odmietnutie pracovat, rovnako ako u vas (delnici stavkovali), druhy vyznam je tipovat vysledky zapasov ("dnesna stavka na Spartu nevysla).

mirek*
hodnocení

Je to sázková společnost která patři mezi známé další společnosti v ČR. Převod peněz z kreditní karty mi nabízí moje banka atd.

Potom by som sa toho nebal, len pozor na poplatky, sa prevod na hazard si banka berie %, za beznu platbu nie.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]