Odpověď v 17:52 je na úrovni "Co nejradši pečete? - Já sladký nejím."
Obecně jako při průjmu - nic extra kořeněnýho, těžkýho apod. Nejez nedostatečně tepelně upravený potraviny, pij zásadně balenou vodu a nedávej si ani věci jako zmrzlinu z náhodnýho stánku. A hodně pij (opět balenou vodu, nedávej si ani pití s ledem, které nabízejí při jídle). Když už, tak max. vodu, co ti přinesou v originálním balení bez porušení uzávěru.
Já jsem se vyhýbala majonéze a kohoutkové vodě a nic mi nebylo, pak jsem si dala slavnostně majonézu, přece poznám zkaženou, a už to trochu začalo, ale možná to bylo prežráním a práškama.
Jídlem to není. To by zvracel cely hotel. Teplotní šoky, přechody z tepla do klimatizované místnosti, vypiti většího množství chlazeneho nápoje atd. Organismus v horku má oslabenou imunitu, protože termoregulace jede na plno, zvláště při fyzické námaze. Pak stačí málo …. Na faraona zabere antinal za pár hodin je klid. Naše léky napomáhají a nepomáhá ani pravá valašská.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.