Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Průjem v Egyptě

Od: reg odpovědí: 12 změna:
Jaká jídla je vhodné jíst, v rámci all inclusive resortů při Faraonově pomstě?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

scara
hodnocení

4x

Odpověď v 17:52 je na úrovni "Co nejradši pečete? - Já sladký nejím." *zed*

Obecně jako při průjmu - nic extra kořeněnýho, těžkýho apod. Nejez nedostatečně tepelně upravený potraviny, pij zásadně balenou vodu a nedávej si ani věci jako zmrzlinu z náhodnýho stánku. A hodně pij (opět balenou vodu, nedávej si ani pití s ledem, které nabízejí při jídle). Když už, tak max. vodu, co ti přinesou v originálním balení bez porušení uzávěru.

hodnocení

3x
Spíše je problém voda. Pijte jen balenou.
trt

Zdarvím, tak tak, jen balenou a musí při otevření pšouknout! Jinak může být voda stará, bez ochranné atmosféry - opakovaně plněno.

hodnocení

1x

Doporučuji 14 dní předem a během pobytu toto. Snížíte riziko problémů na minimum. Jinak i rady od rádců viz. výše.

lekarna.cz/...

packo

A pak také existuje postup, že za 30 000 ,- koupíš ho-vinka a ...

no ...

Věřím že můžeš nějakých tabletek získat Mikrobiom do střev aby se tam udržel

hodnocení

1x
Když někam jedu nikdy nezapomenu na jednu či dvě lshvinky dobrý slivovice. Dám si před každým jídlem a problémy nejsou.
chlochydess*

@jenyk A ve kterém otvoru ty lahvinky pašujete, když letíte do Egypta?

Abych řekl pravdu, tam jsem nikdá nebyl a neláká mě to.

mathew
hodnocení

0x
Já jsem jedl všechno a žádného faraona jsem nepotkal

jaj*
hodnocení

0x
Já jsem se vyhýbala majonéze a kohoutkové vodě a nic mi nebylo, pak jsem si dala slavnostně majonézu, přece poznám zkaženou, a už to trochu začalo, ale možná to bylo prežráním a práškama.

hodnocení

0x
Jídlem to není. To by zvracel cely hotel. Teplotní šoky, přechody z tepla do klimatizované místnosti, vypiti většího množství chlazeneho nápoje atd. Organismus v horku má oslabenou imunitu, protože termoregulace jede na plno, zvláště při fyzické námaze. Pak stačí málo …. Na faraona zabere antinal za pár hodin je klid. Naše léky napomáhají a nepomáhá ani pravá valašská.

jp
hodnocení

0x

Zeleninové saláty mohou být nebezpečné, pokud to myjou v té jejich vodě. Trochu je podezřívám, že to to dělaj úmyslně aby toho Evropani moc nesžrali.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]