Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem nájemnice v bytě a přišlo mi vyúčtování za poplatky a energie za rok 2023, dle pronajímatele je nedoplatek 5071 Kč, ve vyúčtování ale nedokážu přijít na to, jak se k tomuto nedoplatku došlo, naopak tam vidím přeplatek přes 8000 Kč.
Děkuji za vysvětlení.
Když by přišlo na věc...tak já tam vidím přeplatek 6859,47,-
1) nedoplatek 1561,21 na TV
2) přeplatek 6018,50 na topení
3) přeplatek 2402,18 za SV
--------------------------------
ostatní z těch položek mě jako NÁJEMCE nezajímá, protože to obsahuje položka samotného nájmu za byt...
Já tam teda vidím 8500 přeplatek (nepřepočítával jsem to, ale u větší částky položek je uhrazeno víc jak náklady; právě třeba že nebyla taková zima jak se čekalo tak taky jsme měli velký přeplatek hlavně od tepla a taky od vody). Předloňský nedoplatek 5055 Kč je tam celý uhrazený, ten to neovlivní.
Prostě uhrazeno 37 a půl tisíce, náklady jen 29 tisíc, takže výsledkem je 8 a půl tisíce přeplatek.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.