Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, v létě jedu za přítelkyní a dohodli jsme se že budu spát u nich, že mě rodiče rádi poznají. Dobře, pravda najevo že jsem ve stresu, stydím se a zároveň i bojím rodičů + naše první společně spaní s přítelkyní. Nějak na mě letí ten stres, a to i zbytečně. Jak jste to měli třeba vy?
6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
zubnipasta
2x
A je to tvoje přítelkyně jako z reálnýho života, nebo se znáte jenom online? Ono nevyřčená varianta "Dobrý den, já jsem adrin, s vaší dcerou poslední rok provozuju kybersex a dneska jí oprcám doopravdy, děkuju, kartáček mám" není to pravý ořechový, co si budeme. Seznam se první s rodiči bez toho, abys u nich hned spal. Pokud je ti náct, tak o to víc, dej jim příležitost tě poznat, co děláš za školu, koníčky, z jakýho prostředí pocházíš. Ať věděj, koho si nakvartýrujou do baráku.
tj
2x
Upřímně, to je brzo. Napřed seznámit - odjet a až pak domlouvat přespání. Je to vhodnější společensky. Vhodnější i pro její rodiče, že vás napřed poznají, než vám doma ustelou a i pro vás, že budete vědět do čeho jdete. To, že budete spát v jiné místnosti (když je malý byt, tak to bývá gauč v obýváku buďto pro vás nebo pro ni) je samozřejmostí. Pokud vás nikdy neviděli a nechají vás spát o samotě s jejich dcerou v pokoji v jejich bytě - je to divný, takhke se normální lidé (rodiče) nechovají.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]