Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ublížila jsem přítelově známé

Od: sankce odpovědí: 10 změna:

Ublížila jsem jedné přítelovo známé, která pobírá částečnou invalídku a vydává v nemocnici obědy. Má vejšku ale trpí manidodepresivní psychozou. A já jí napsala asi toto: TY JEDNA SIMULANTSKÁ KRÁVO, PŘESTAN VYUŽÍVAT INVALÍDKU A KOUKEJ MAZAT POPŘÁDNĚ MAKAT! Omylem jsem se podřekla před přítelem, ted nevím mám strach aby jí to neřekl a nějak se to neprovalilo ale já už tu ženskou vážně nmeohla vystát. Může mi za tohle hrozit nějaké trestní stíhání, když jsem ani nikde neuvedla číslo?

výtka
Upozornění od sys clayman 19. 10. 2010 15:41:10
podle mého nejste v pořádku, vaše otázky:
poradte.cz/...
poradte.cz/...
poradte.cz/...
poradte.cz/...
poradte.cz/...

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

marenka*
hodnocení

2x

Nezlobte se na mě, ale kéž by vám hrozilo trestní stíhání. Myslíte že maniodepresivní psychoza se dá simulovat? A chuderko malá, pořádně makáte asi jen vy že? Trestní stíhání vám asi nehrozí, ale znáte to... na každou s... se vaří kotel. *blee*

sankce
hodnocení

Trestní stíhání za co? Za pravdu? Pokud má někde známé dají jí to s přehledem. A když se na každou jak vy říkáte s... vaří voda, proč se jí nikdy nic nestane? Slovně mě napadla několikrát první, přítel mi nevěřil a ona se mu chodila vyplakat na rameno. Nevím kdo je tady s... *bum*

pt®

Vy se s ní dělíte o přítele, že mu pláče na rameni? - stařenka

doplněno 18.10.10 19:59:

Myslím, že už jste se pobavila dost, další legraci si z nás dělat nemusíte. - stařenka

sankce
hodnocení

Vypadá to že jo. *plac*

hrozinka*
hodnocení

1x

Tohle by chtělo omluvu z očí do očí a vysvětlení si o co hlavně tobě jde,nesnášíš ji,protože na ni žárlíš,ubližuješ jí ,příteli a nejvíc sobě s takovým chováním můžeš zůstat sama.Máš teď v sobě lítost a víčitky,tak udělej tu nejpitomější věc do které se ti vůbec nechce a osobně se jí omluv-moc ti to pomůže.Koupila bych třeba kafe a kytku,řekla ,že z nás asi kamarádky nebudou,ale aby jsi tohle nedělala a nenutilo tě to svědomí dělat dál,snažila bych se ji poznat.Já vím to je pro blázny,ale taky jsem občas na někoho změnila názor.Nebo chceš zůstat takhle zlá?

doplněno 19.10.10 07:29:

PROMIŇ VYŘÍDILKU MÁŠ ,ALE PŘEMÍŠLEJ I NĚKDY CO CHCEŠ ŘÍCT -NEŽ TO ŘEKNEŠ.

sankce

Právě že jsem jí už poznala a není mi líto co jsem jí napsala, za tím si stojím jen nechci z toho ,mít žádné sankce.

hodnocení

1x

Myslím, že vše, co jste tady napsala , vypovídá dostatečně o výši Vaší inteligence...*ee*.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den. Nejprve myslete, než nějaký anonym pošlete. Teďka máte výčitky svědomí, že. Ale bojíte se hlavně o sobe. Pamatujte, že boží mlýny melou. Pomalu, ale jistě. Pokud jste někomu takto vědomě ublížila, je dosti možné, že Vám někdo jiný oplatí stejnou mincí. Ne teď, třeba až za deset let... Myslíte si, že maniodepresivní psychoza je lehké onemocnění? Chtěla byste ji mít? Stálo Vám to vůbec za to psát onen anonymní list?

hodnocení

0x

Řekněte, jak se vám žije sama se sebou? Můžete se sama na sebe koukat, byť jen v zrcadle? *hej**blee*

yamona*
hodnocení

0x

Pokud má "vejšku", nemusela by se spokojit jen s platem, který dostane v nemocnici za vydávání obědů, nemyslíte? *bzum* Ono za částečnou invalidku žádný těžký prachy určitě nemá. Čili s velikou pravděpodobností NIC nesimuluje, naopak, snaží se pracovat i s onemocněním, které dá člověku zabrat!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]