Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, oblíbil jsem si chuť balených filetů Pangasius, jen do páry a šup, oběd za tři minuty... V případě, že je to "odpadní" ryba, jak jsem někde slyšel, kterou jinou stejné chuti byste mi doporučili? (lososa ne) - poraďte, děkuji
pb - pochopila jste to, o čem jsem zde psal, zcela správně. Ano, tak to bylo myšleno. Klepnout kapra lze, klepnout každou jednotlivou sardinku v tom gigantickém množství při výlovu a při její velikosti nelze a tak se nechá jenom na vzduchu a bez vody chcípnout - a potom si na ní pochutnáme .
Pangasius je často / viz etiketa/ chován ve farmách na březích velkých asijských toků, kde snad plave všechno. Taky si ho proto nekupuji. Zlatí čeští kapři!
liska5 - ale tazatel ho má rád a chutná mu, tak si ho může dopřát. Vás nikdo nenutí tuto rybu pojídat.
Moc ráda kupuju candáta. Nejsou tam kosti, ryba má dobrou chuť, není cítit rybinou. Dělám ji jenom na másle, s bylinkami. Chuť masa by se neměla překombinovat. Právě dneska jsem si kousek candáta koupila, bude zítra. Jaga.
Dnes tedy chutnalo?
Kde prosím koupit filet candáta, já to jen na pár minut dám pod pokličku ohřát v páře, na tom pařáčku takovém... takto to stačí připravit?
Chutnalo, moc. Občas seženu candáta chlazeného v Tescu, ale ne často. V igelitovém vakuovém obalu je to zhruba porce pro 2 strávníky. K tomu brambory a okurkový salát.
Zda jde rybu dělat na páře, jsem nezkoušela. Rybu posolím, pokapu citrónem, nechám chvíli odležet. Pak posypu kořením BABY GRIL /je to asi nějaké speciální koření pro báby / rozpustím máslo /nepřepálit/ a rybu pomalu z obou stran opékat. Je to za pár minut hotové. Opečenou rybu znovu pokapu citrónem, podle chuti. Máslo z výpeku použiji na brambory. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.