Nejste přihlášen/a.
Ahoj, po špatném sezení mám ohnutou kost u kolene. Myslíte že se to dá nějak narovnat? Přikládám obrázek jak to zhruba vypadá, lýtko není celé do "O", ale zakřivení je přímo u kolene. Napadlo mě použít třebas bandáž, myslíte že to pomůže? insportline.cz/...
Já si myslím, že dříve, než začneš dělat nesmysly s bandážemi, měl bys zajít k ortopedovi. Šoupne tě pod rentgen, uvidí a doporučí. Bandážemi můžeš poškodit pružnost šlach, krevní zásobování, průtok lymfy a také poškodit nervy. Nehledě na to, že žádnou bandáží, vlastně vůbec ničím, kost nenarovnáš. Je docela možné, že to vidíš jen ty, ale kost je v pořádku. Běž za ortopedem!
"Napadlo mě použít třebas bandáž..."
Bandáž z Vašeho odkazu (to je zase blábol! ) sice nepomůže, ale určitě neuškodí. Takže jestli máte zbytečnou tisícovku, vzhůru do toho!
Zdeformovaná kost je záležitost jistě letitá (možná vrozená), které jste si dřív nevšiml. Jestli Vám to až tak moc vadí, pomůže (možná) jen operace.
Vídám takové lidi chodit po městě, mají bud holeně šíleně do "O", nebo hodně do "X". Odhaduji jejich věk tak 80 rodů a nepozoruji, že by se to někdy zlepšilo. Radím objednat se na ortopedii.
Proč se Trollský otázky nemažou?
To někdo z moderátorů nekliknul na odkaz na bandáž, co uvádí v otázce? To jako že ta bandáž kolene má narovnat křivou kost?
Nedivím se, že se tu trollům líbí a že tu kladou furt otázky, když jim ty otázky nesmažou
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.