Nejste přihlášen/a.
Zdravím, dobrý den,
jen si potřebuju ověřit. Reagoval jsem na nabídku práce ve státním sektoru jako řidič papalášů, kde nebyl uvedený plat napřímo ale tabulkově - 4. třída, 12. stupeň. Odvodil jsem si správně, že se jedná o 21 750 Kč? V těch tabulkách jsme ve škole moc nedělali. :D
Každopádně jsem si vypočítal, že to dělá 18 665 Kč čistého + odměny a upřímně nevím, jestli za takové peníze má vůbec cenu na ten pohovor jezdit. Když na Vás padá údržba a zodpovědnost za auto, psychická odolnost, asertivní jednání + kromě rozvozu papalášů ještě rozvoz všeho možného - obědů, pošty atd. Kdyby byl v bonusech firemní vůz k vlastnímu využívání, že by platili PHM a neřešili, bral bych to jako fajn kompenzaci, ale to tam samozřejmě není.
Co si o tom myslíte? Mně to příjde jako celkem málo peněz. A nechci vypadat nevděčně, ale z vlastních zkušeností vím, že dneska je to na silnicích celkem masakr...takže vlastně chápu, že chtějí psychicky odolného a asertivního člověka, ale asi jej nedokážou ocenit. Kolik ty odměny navýší celkovou částku není specifikované, ale nejsou jistý, že jo. Kdybych měl měsíčně jistýho něco mezi 22-25k čístýho, asi bych to bral.
Váš názor? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.