Nevím, jestli je to váš případ, ale obrací se mi žaludek, když si některé ženské trhají obočí a malují si ho až někam do půlky čela. Vůbec nechápu, co je k tomu žene. Asi totéž, jako narvat si na žebra dvě kila silikonu. A na stáří je to pak úplná katastrofa. Ale k věci, některé takové to "řeší" vytetováním obočí. Samo od sebe nenaroste, to by po světě neběhalo tolik plešatých chlapů.
Holky z make-up školy si na střední trhaly obočí, jedna druhé, v rámci nějakých přehlídek a tak a všechny nemají teď obočí skoro žádné. Vlastně, když nad tím přemýšlím, tak třeba od jejich 24 let je to bída. A to ho musely dokreslovat různými směry už předtím. Nemyslím si, že by na nerostoucí obočí byl nějaký funkční prostředek, který by viditelně účinkoval. Proto si ženy obočí nechávají tetovat nebo ho domalují.
lucka223
A myslíte že trhání obočí má vliv na jeho vypadávání? Nebo Nr to mýtus?
Je to fakt. Já si obočí nikdy netrhala, protože mi roste hezky. Ale když se škube, tak to má za následek chudé obočí. Nevím zda je to tak vždy a ve všech případech, ale v mém okolí tomu tak rozhodně je.
To je fajn, že to tak máte, ale podle teorie oslabování cibulek, jak to tedy je s chloupky, vousky u žen pod nosem a na bradě? A také na nohách? Jak je možné, že po tolika peripetiích cibulky nezanikly?
Nevím. Nemáme vousky,takže je netrháme. Ale možná je to způsobeno věkem, že třeba ten knírek roste až v pozdějším věku, nebo jiná stavba cibulek. Nejsem na tohle odborník. Ale opravdu vidím, že ty kosmetičky to obočí prostě nemají a často to řešili. Takže si prostě pětadvacetileté holky malují obočí, protože jim už prostě neroste.. u obočí je celkem dlouhý obnovovací proces, třeba zrovna to může být příčinou toho, že u obočí se tomu tak děje, zatímco u kníru nikoliv.
Zázračné mastičky neexistujou. Spíš bych se popídil,jestli to nejde řešit implantáty podobně jako vlasy. Jinak hodně se dá napravit malováním... doplněno 15.06.24 13:43: Tedy malováním - s citem
Mám stejný problém a začínám si všímat ostatních žen. Mají je "dodělané" u odbornice. Dá se i permanentní úprava. Vidívám před kosmetickými salony poutače, že dělají i obočí.
Kamarádka šla na transplantaci. To je jediný a skvělý řešení. Holt stojí peníze,ale je to na trvalo. Už tak měla dobrej ksicht a teď teprv po ní ženský i mužský čumí
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.