Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Divná konverzace s kamarádem

Od: kvamkamarkvart odpovědí: 15 změna:
Ahoj, co podle vás může znamenat, když mi blízký kamarád napsal, že jsem podle něj jako stará plesnivá klobáska? Vím, že to zní zvláštně, ale jsem dost stydlivá a nechce se mi na to psát zpět. Jak byste sit o vyložili?
Díky, kvamka markvartka

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

7x

Zdravím. Zkažená, nechutná? Ale co tím myslel, Vám může říci jen on. Podle mne je to neomalené a rozhodně bych někoho takového nechtěla za kamaráda. Ani vzdáleného, natož blízkého!

ltz
hodnocení

6x
Stará plesnivá klobáska už není k jídlu. Tak jestli to nemyslel tak, že jste také k ničemu.

hodnocení

3x

Zase si dělá troll z rádců prdel a docela se mu daří *nene*

kvamkamarkvart
hodnocení

Dobrý večer, vzhledem k některým místním dotazům rozumím vašemu skepticismu, ale v mém případě je to skutečné. Víc bohužel neodhalím, abych maximálně udržela soukromí nás obou... Pasáž o plesnivosti ještě následuje. Děkuji a hezký večer.
Divná konverzace s kamarádem
To pro mě není důkaz,mohla sis to poslat na svuj druhý mobil.
To na mě nezkoušej.
Dik
kvamkamarkvart
hodnocení

Dobrý den, tak ještěže jste to takhle výborně odhalil, pane moudrý detektive. Nevím, jak víc bych vám to tedy měla dokázat, protože to už snad ani není možné, pokud Vás nemám pozvat k sobě na návštěvu, abych Vám to mohla ukázat osobně. Ale lidé jako vy si snad ani žádné podobné důkazy nezaslouží. Máte v životě asi problém s důvěrou a jedno velké nezaplněné místo, které si kompenzujete tady tím, že rozporujete problémy ostatních, ať už se Vám mohou zdát jakkoliv malicherné a (ne)uvěřitelné... Hezký víkend Vám přeji.

hodnocení

2x

Svrastela, oslizla, zelena, smradlava a ke zbliti.

Pokud je realita jeste horsi, pak to muze byt i pochvala.*nevi*

hodnocení

2x
Dobrý večer, vzhledem k tomu, že je to Váš blízký kamarád, tak to určitě nemyslel nijak zle. Nevím kolik je Vám let (oběma), ale nic špatného nebo urážlivého bych na tom neviděla. Klobáska je náhodou roztomilé oslovení:) Ale zas pokud Vy tento styl srandiček nemáte ráda , tak blízký kamarád by to o Vás měl vědět a nepsat Vám to... Klidně se ho v klidu zeptejte, co tím myslel.

hodnocení

2x
Tim myslel že si stebou nic nezačne a že u něj nemáš jako ženská šanci

bezuzfaktnekam
hodnocení

1x
Myslím, že byste se s daným kamarádem měla okamžitě přestat bavit. Očividně Vás nerespektuje a taky bude nejspíš psychicky narušený.

hodnocení

0x
Jako urážku. Teď máš 3 možnosti. Zeptat se proč to napsal a jak to myslí nebo se okamžitě přestat bavit a ignorovat nebo dělat, že se nic nestalo.
Já bych zvolil možnost číslo 1 a probral bych to.

kvamkamarkvart
hodnocení

Příjemný večer ještě jednou přeji, moc děkuji za vaše odpovědi. Nakonec jsem díky vám sebrala odvahu a zeptala se, co tím myslel. Prý jsem k sežrání, ale teď jsem z toho teda ještě zmatenější, než jsem byla předtím...
Asi jsou pro kamaráda takové klobásky ve stejné kategorii jako stará vína, plesnivé sýry... víte jak, prostě :)
Tak v tom případě se kamarád neumí moc jasně vyjadřovat. Protože plesnivá, znamená automaticky pro většinu lidí opravdu špatná. Jen výjimečně si právě jako tady jen jedna rádkyně představí jinou možnost. Jako velice ceněnou hodnotu drahé ušlechtilé plísně.
Jen vás takovou neohrabanou poznámkou mohl ztratit navždy. To je dobré, aby si uvědomil. Protože tohle mu může dělat problémy úplně v každém vztahu.
Zvládám různé komunikace, ale být pro někoho plesnivá, tak to bych si jako překrásná opravdu nepřipadala.

liska5
hodnocení

0x

Naše babička říkávala: Mne může urazit jenom inteligent ...a ten to neudělá. *jasne*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]