Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Babička trpí reartrozou v koleni, jít na operaci kolene?

Od: dohnivak odpovědí: 10 změna:

dotaz, babička trpí reartrozou v koleni, několik let, ortoped jí poslední dobou každého půl roku píchá výživu do kolene za 1500 kč, dříve ještě dostávala condrosulf, nebo profi chondro, nyní ani výživa nepomáhá, je to stejné,otázka je, jestli by to nebylo ještě horši, napsala ortopedovi, že to bolí, tak jí objednal za 2 měsíce, to nevydržela tak si koupila proenzi 3 plus,zatím stejné, co vlastně dělat, v jejím věku 57 let, jít na operaci kolene, nebo to ještě vydržet,díky,d

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Co má koleno babičky společného s internetem na Slovači? Ale co tak vidím kolem sebe, jediný funkční řešení je "plechový koleno". Jakékoliv výživy do opotřebovanýho kolene je jen oddalování nevyhnutelné operace.

hodnocení

3x

Co je proboha reartróza, znám je artrózu, Ať jde na výměnu, čeká se dlouho, proč to odkládat, stejně ji to nemine. Proenzi poté co už brala condrosulf je k ničemu. Taky jsem to odkládala, platila injekce, teď jsem po výměně a lituju, že jsem nešla dřív,

Reartrozu slyším prvně, toto jí diagnostikoval ortoped? Ani na Google se tato diagnoza nevyskytuje. My babičce neporadíme i kdybychom tuto záhadnou nemoc znali, pošleme jí k ortopedovi.:(

dohnivak
hodnocení

reartroza je něco jako artroza to jí napsal ortoped a při dalším vyšetření napsal gonartroza, dle mne je to všechno podobné, na výměnu musí napsat požadavek a když to zamítne, tak co,d

Prostě trvejte na operaci a když tak jdete jinam. Jinak gonartroza je zánětlivá artróza kolene a je třeba injekce do kolena.

hodnocení

0x

To ako mame z vasho popisu bez velkych pismen na zaciatku viet a zlym nazvom povedat, v akom stave ma babca koleno? Tak nech sa za priplatok objedna na sukromnu kliniku.

hodnocení

0x

Nebýt slova "dotaz" na začátku Vašeho předlouhého souvětí, skoro bych myslel, že si chcete postěžovat na zdravotnictví. A už vůbec netuším, co má ten Váš dotaz společného se slovenským Internetem *zmateny*

název opraven

hodnocení

0x

Ať jde na konzultaci k více ortopedům. Když se zaregistruje na výměnu kolene, tak je stejně čekací doba 2-3 roky, když si to v té době rozmyslí tak tam prostě nepůjde.

hodnocení

0x

Především pokud má nadváhu nebo obezitu, tak zkubnout. Pak se někdy kolena opraví sama.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]