Nejste přihlášen/a.
dotaz, babička trpí reartrozou v koleni, několik let, ortoped jí poslední dobou každého půl roku píchá výživu do kolene za 1500 kč, dříve ještě dostávala condrosulf, nebo profi chondro, nyní ani výživa nepomáhá, je to stejné,otázka je, jestli by to nebylo ještě horši, napsala ortopedovi, že to bolí, tak jí objednal za 2 měsíce, to nevydržela tak si koupila proenzi 3 plus,zatím stejné, co vlastně dělat, v jejím věku 57 let, jít na operaci kolene, nebo to ještě vydržet,díky,d
Co je proboha reartróza, znám je artrózu, Ať jde na výměnu, čeká se dlouho, proč to odkládat, stejně ji to nemine. Proenzi poté co už brala condrosulf je k ničemu. Taky jsem to odkládala, platila injekce, teď jsem po výměně a lituju, že jsem nešla dřív,
Reartrozu slyším prvně, toto jí diagnostikoval ortoped? Ani na Google se tato diagnoza nevyskytuje. My babičce neporadíme i kdybychom tuto záhadnou nemoc znali, pošleme jí k ortopedovi.
reartroza je něco jako artroza to jí napsal ortoped a při dalším vyšetření napsal gonartroza, dle mne je to všechno podobné, na výměnu musí napsat požadavek a když to zamítne, tak co,d
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.