Nejste přihlášen/a.
Já moc neporadím, spíš mám tky otázku - komu konkrétně to odvolání poslat. Někdo tu píše, že v kopii příslušnému soudu, to rozhodně, ale není třeba nějaká centrální evidence, třeba na advokátní komoře nebo tak? Koneckonců když to řeknu jen svému právníkovi, tak on tu původní plnou moc nadále má někde ve spisech a teoreticky vzato by s ní mohl operovat nadále. Tedy nemyslím si, že by si to nějaký právník dovolil, ale stát se múže leccos, třeba chyby v komunikaci v jeho kanceláři, co já vím.
Vypověděl, odvolal, mrkl na zákon o advokacii (OSŘ), onámit to i příslušnému soudu, kde je případ souzen, aby ho neobvolávali (či podle toho o co se jedná).
Prostě šel za ním a oznámil, že už zastupování nepožaduji. Jde o obsah. Pak vyčíslí co dosud provedl.
Odvolání plné moci
Já, níže podepsaný Pepek Námořník, trvale bytem ... , RČ: ... (nebo Odvolávám plnou moc ze dne ...)
odvolávám tímto (generální?) plnou moc ze dne tohoatoho, kterou jsem Vás XYZ ... zmocnil k mému zastupování mým jménem v plném rozsahu, ke konání všech právních úkonů před (v čem . trestní věci? ,kým?). Popř. opsat část plné moci.
(nebo ještě stručněji Odvolávám plnou moc, kterou jsem Vám udělil ...)
V hornídolní
podpis
Z úkonu prostě musí být jasné, o co se jedná. Předpokládám, že jde o OP věc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.