Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ako nájsť osobu bez bližších údajov?

Od: akojunajst odpovědí: 16 změna:
Zdravím všetkých.Pred niekoľkými týždňami som cestoval vlakom s istou peknou slečnou. Žiaľ, neodvážil som sa osloviť ju; dnes to ľutujem, chcel by som sa o to pokúsiť opätovne.Viem krstné meno, začiatočné písmeno priezviska, približný vek, región, kde by mohla bývať, a to, že momentálne študuje (či na strednej, či na vysokej škole, to neviem).Nejaké nápady, ako ju nájsť, resp. identifikovať na základe týchto údajov?Prosím zdržať sa akýchkoľvek komentárov a poznámok nad rámec otázky, ktorú tu pokladám. Čo budem robiť po tom, keď ju nájdem, je už mojou vecou, chcem predovšetkým zistiť, o koho ide. Rovnako tak sa, prosím, zdržte komentárov "ako si takto chceš nájsť dievča?" Keď nemáte nič k téme, nepíšte. Rovnako tak nepíšte, že je potrebné cestovať tým istým vlakom, to mi, samozrejme, napadlo; vyskúšal som, opäť som na ňu nenatrafil. Toľko času a peňazí, aby som sa stále prevážal, samozrejme, nemám...

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

inspirinq
hodnocení

3x
Zbytečná ztráta času, podle tvých "vyposlouchaných" indicií ji rozhodně nenajdeš,.. Ber to jako ponaučení a jdi dál.

ltz
hodnocení

3x
Ta dívka vás určitě hodně zaujala. Je jasné, že na ni musíte pořád hodně myslet. Ale teď si představte, kdybyste ji nakonec po úmorném hledání opravdu někde našel, potkal a měl tak konečně přiležitost oslovit ji. Ona by byla milá, ale řekla vám, že je už zadaná. Muselo by to být pro vás velké zklamání, dlouhodobá naděje by rázem pohasla. Tak možná nakonec pro vás bude i lepší radši ji už nepotkat a nezažít takovýto okamžik zklamání. Píšete, že je hezká, spíše sama asi nebude. Tak i s tím počítat a mít potom na to sílu probrat to. Kdybyste ji oslovil ještě v tom vlaku a tam vám řekla to samé, tak zklamáni by to taky bylo, ale pro vás takové jakési už menší.
akojunajst
hodnocení

@ltz - ďakujem a máte úplnú pravdu. Jedna vec je, že ako píšete, môže byť zadaná, druhou vecou je to, že je otázne, aká je vnútri a či by sme k sebe boli osobnostne kompatibilní. To, bohužiaľ, len na základe jednej cesty vlakom posúdiť skutočne neviem. Preto je podľa môjho názoru trochu otázne, či vôbec takéto zoznamovanie vo vlaku má zmysel, keďže posúdiť viete akurát tak fyzickú krásu. A to je, bohužiaľ, na dlhodobý vzťah skutočne málo... Ale verte mi, že v mojom okolí poznám XY veľmi pekných dievčat, ktoré samy sú a niektoré dokonca priateľa ešte vôbec nemali. Ťažko súdiť, mohla reagovať tak, mohla reagovať inak, už sa to, bohužiaľ, asi nedozviem. Môj osobný tip je, že tak na cca 80 % by to nevyšlo. Ale tých 20 % šance, že možno bola mojou spriaznenou dušou, toho je mi trochu ľúto...

Ešte raz ďakujem, klikol som Vám aj na to zelené tlačidlo pri Vašom príspevku, rovnako som klikol @babajaga.

hodnocení

2x

A co by Vám udělalo, kdybyste se při vystupování slečny slušně zeptal, zda byste ji mohl ještě někdy vidět? To dívky potěší. Pokud je zadaná, odmítla by. Ale kdyby řekla: ANO, měl jste hned poprosit o tel. číslo. Nic víc, nenaléhat na ni. A bylo by to.

Prostě jste nekul železo, když bylo pořádně žhavé. A to je chyba. Určitě ale ještě někdy potkáte dívku, která Vás zaujme. Není všem dnům konec. Jaga.

akojunajst
hodnocení

@babajaga - ďakujem, ale holt, nie je každý takto odvážny... Je to po prvý raz, čo ma vo vlaku zaujalo dievča, človek nevie, ako má zareagovať a má strach, že niečo pokašle... Bohužiaľ, nie je to po prvý raz, čo sa mi páčilo dievča, ale nie ja jej; po skúsenostiach určitého druhu je človek trochu opatrnejší... A či bolo železo poriadne horúce, Vám úprimne neviem povedať, keďže z jej strany som žiadne signály v zmysle toho, že by som ju zaujal, nezaznamenal. Ďakujem a verím v splnenie Vašej poslednej vety, a hlavne, že zaujmem aj ja ju :)*srdce*

hodnocení

1x
Sorry, ale ty nebudeš diktovat kdo a jak má nebo nemá odpovídat nebo co má a nemá psát. To nech laskavě na ostatních.

gg*
hodnocení

0x
Jestli znáš věk, tak jestli studuje střední nebo vysokou školu se snad dá uhodnout. Jestli jela ráno do školy, tak znáte minimálně směr kde ta škola bude. Znáte zaměření školy.. vytipovat školy a hledat na googlu, sociálních sítích dle školy, jména a občas jet tím vlakem a doufat.

hodnocení

0x

Obvykle se tzv. "zkouší síla sociálních sítí". Nejčastěji na FB se popíší okolnosti setkání a hledaná osoba a následně se tato zpráva vypustí do světa s prosbou o sdílení a kontaktování ať už přímo hledanou osobou, případně někým kdo by ji mohl znát.

akojunajst
hodnocení

Ďakujem všetkým za doterajšie reakcie. Vek viem približne, podľa toho ako vyzerala, ale to sa niekedy pomerne ťažko odhaduje. Tipoval by som ju na 16 - 22 rokov. Či študuje na strednej alebo vysokej škole, neviem. Či išla do školy, tiež neviem - keďže to bolo ráno, tak je možné, že áno, ale rovnako je možné aj to, že išla príležitostne napr. k lekárovi... Zoznamy žiakov a študentov na stredných a vysokých školách vo väčšine prípadov nie sú verejné. Silu sociálnych sietí skúšať nebudem, potrebujem si chrániť anonymitu. Navyše, dievča sa v tom spoznať môže, ale reagovať nemusí, však... Za akékoľvek ďalšie nápady budem vďačný.

fik
Projet se znova tím stejným spojem?

To, že se slečna pozná a neodpoví je samozřejmě riziko, které nelze ovlivnit. To, že si chceš chránit soukromí sice chápu, ale na druhou stranu, podle čeho by slečna měla poznat, že ji hledá zrovna ten sympaťák se kterým si včera skvěle pokecala a ne nějký otrapa?

Upřímně by mě zajímalo, jakou radu čekáš, že dostaneš? Že na to existuje nějaká aplikace? Nebo, že si Tvůj dotaz tady náhodou přečte její kámoška, co jela s ní a podle popisu situace to pozná a dá vás nějak dohromady? *zmateny* Pokud nechceš být aktivní a jít svému štěstí trochu naproti s tím, že půjdeš se svou kůží na trh, toho nejspíš moc nezískáš.

akojunajst
hodnocení

@gotrekzagary - ako si si z toho popisu vyvodil, že som si s ňou "skvelo pokecal"? Ja som s ňou počas cesty neprehovoril ani jedno slovo, ak by som prehovoril, asi by som mal k dispozícii viac informácií. Rovnako tak neviem, ako mám vedieť, akú radu dostanem, ak by som to vedel, asi by som túto tému nezakladal :). Cez internet sa dá o ľuďoch zistiť kadečo, verejne dostupných databáz a stránok je veľmi veľa. Ak by som napr. vedel, z ktorej je obce, hľadal by som cez kataster nehnuteľností, prechádzal by som si listy vlastníctva a vyhľadával by som si vlastníkov nehnuteľností cez internet, aby som zistil, či nemajú dcéru s takýmto krstným menom; ak by som vedel, na ktorú školu chodí, hľadal by som cez webstránku školy... Ja očakávam, že mi tu dáte nejaký tip, akú inú webstránku/verejne dostupnú databázu využiť, aby som sa dopátral k nejakej informácii.

@fik - prečítajte si, prosím, znova to, čo som napísal v otázke. Skúšal som ísť znova rovnakým vlakom, ale nenašiel som ju. A hádam odo mňa nikto neočakáva, že na to budem míňať peniaze zvlášť vtedy, keď je výsledok neistý...

Sorry tipnul jsem si podle znalosti křestního jména... byť jsi psal, že jsi neměl odvahu ji oslovit.

Co se týká katastru... silně pochybuji. Obsahuje sice opravdu velké množství informací, ale ne o dcerách majitelů... *haha* Ten náš v ČR určitě a dost pochybuji, že ten Slovenský by na tom byl jinak, vzhledem k tomu, že mají společný původ.

Nu popřeji hodně štěstí. I když to vypadá, že si to "představuješ jako Hurvínek válku" jak se občas říká. Třeba budeš mít opravdu štěstí.

Veřejné webstránky Ti tu byly zmíněny (např. sociální sítě), ale vzhledem k nedostatku informací, které máš, je to ještě horší než hledání pověstné jehly v kupce sena.

akojunajst
hodnocení

@gotrekzagary - neviem, či to máte aj vy u vás v ČR, ale u nás si študenti môžu uplatniť zľavu na cestovanie vo vlaku, akurát, že sprievodcovi pri kontrole musíš predložiť preukaz. A keď máš dobré oči a dievča sedí vedľa teba, tak vieš vyčítať krstné meno ;). Čo sa týka katastra nehnuteľností, ver mi, že už som to v podobnom prípade robil a hľadanú osobu som úspešne našiel (vtedy to však nebolo dievča, ale niekto iný). Samozrejme, že informácie o rodinných príslušníkoch majiteľov tam nie sú, ale hľadaním cez sociálne siete s využitím znalosti krstného mena dcéry by sa to zistiť dalo. Keďže však neviem, z ktorej je obce, využiť sa to nedá. Ešte mi napadlo kontaktovať železničnú spoločnosť s cieľom zistiť, za ktorými stanicami chodil sprievodca (ju totiž kontroloval priamo za stanicou, kde som nastupoval ja, z čoho by teoreticky mohlo vyplývať, že nastúpila na rovnakej stanici, ale čisto teoreticky mohla nastúpiť už vo východzej stanici a sprievodca išiel až za tou "mojou"...). Ale v železničnej spoločnosti mi ťažko takúto informáciu prezradia. Ďakujem za prianie veľa šťastia! Budem skúšať a možno to vyjde...

jano123
hodnocení

0x

Pán "mettaxa" Ti /Vám/ odpovedal, a ja s ním súhlasím...*zdravi*

Ber to ako skúsenosť do života, takých a podobných ešte zažiješ...

S takouto tajničkou by mala aj NAKA resp. BIS makačku...

Ak by sa Ti ešte niekedy prihodila takáto "situácia", tak jednaj viacej "priamočiaro"...*palec2*

akojunajst
hodnocení

Na to, čo napísal "Mettaxa", som už pôvodne nechcel odpovedať, keďže včera tu po urážlivých príspevkoch niektorých osôb na moju adresu a následnom zásahu administrátora vznikla neprehľadná situácia, pôvodne som si zle vyložil, na čo "Mettaxa" vlastne reaguje, ale po dnešnom príspevku iného používateľa, ktorý vyjadruje súhlas s jeho príspevkom, si napokon dovolím zareagovať. Trvám na tom, že nikomu nič nediktujem a ani som nediktoval - ak má niekto iný názor, ja mu ho neberiem, ale zotrvávam na tom, že na rozdiel od niektorých iných osôb, ktoré ma tu včera v diskusii vulgárne napádali, označovali ma za "slabochov" a podobnými reakciami, ktoré duplikovať nebudem, ja tu v tejto diskusii vystupujem slušne a korektne. Čo sa týka toho, čo som napísal v úvodnom príspevku - som toho názoru, že pokiaľ ako zakladateľ chcem poznať odpoveď na svoju otázku, tak asi predovšetkým musím vymedziť, na čo odpoveď chcem a na čo odpoveď nechcem, resp. nepotrebujem, resp. viem si odpovedať aj sám. Pokiaľ by pán @mettaxa alebo pán @jano123 v záhrade za domom mali vysadenú hrušku, ktorá by im nedávala plody a chceli by od tunajších používateľov radu na tento problém, tak si myslím, že by bolo rovnako tak absolútne v poriadku, ak by napísali, nech sa používatelia zdržia rád "zasaď si namiesto hrušky jabloň", resp. "nepestuj radšej nič", pretože takéto alternatívy riešenia problému sú pre nich z takého či onakého dôvodu vylúčené. Chcem tým povedať výlučne to, že je podľa môjho názoru nielen úplne korektné, ale dokonca žiaduce, ak osoba, ktorá sa na diskusnom fóre pýta nejakú vec, vyšpecifikuje, ktoré alternatívy riešenia problému zvážila a vylúčila ich. Takto sa ušetrí čas a energia tých, ktorí by takéto alternatívy navrhovali, pričom ich snaha a nápady by boli vynaložené márne, pretože tak ako @mettaxa alebo @jano123 by z takého či onakého dôvodu jednoducho nechceli namiesto hrušky pestovať jabloň, tak tak isto ja z takého či onakého dôvodu nemám potrebu zamýšľať sa nad tým, ako si takto chcem nájsť dievča, resp. čo chcem robiť po tom, čo neznámu z vlaku identifikujem. Súčasne dodávam, že pokiaľ by sa aj niekto môjho "zadania" v úvodnom príspevku nedržal a písal by nad rámec neho, ja nemám žiadne možnosti, ako ho prinútiť, aby sa nevyjadroval k tomu, na čo odpoveď nechcem; akurát, že takáto odpoveď by jednoducho bola zbytočná, pretože ja ako zakladateľ som sa pýtal na niečo iné.

Verím, že toto vyjadrenie sa k obvineniam z "diktátu" je dostatočné a vyčerpávajúce. Moderátorom a administrátorom sa ospravedlňujem za dlhší príspevok, ktorý tiež nie úplne súvisí s tým, čo som tu ako tému otvoril; považoval som však za potrebné vymedziť sa voči tomu, z čoho ma tu určité osoby obviňujú (je inak pozoruhodné, že nikomu inému to, čo som v úvodnom príspevku napísal, neprekážalo...). Ospravedlnenie od @mettaxa za včerajšiu urážku (zmazanú na základe zásahu administrátora) je z mojej strany asi zbytočné čakať...

S ostatnými časťami príspevku @jano123 mi, bohužiaľ, nezostáva nič iné ako sa stotožniť...

Pokiaľ by už do tejto diskusie nikto viac neprispel, osobitne chcem ešte raz poďakovať @babajaga, Váš príspevok bol zo všetkých asi najslušnejší, napísaný najvľúdnejším tónom a dodal mi nádej, že spriaznená duša na mňa niekde čaká *srdce*. Prajem Vám úprimne všetko dobré. A, samozrejme, ďakujem aj všetkým, ktorí mi tu radili, s výnimkou osôb, ktoré ma v tejto diskusii urazili. Prispievam na toto diskusné fórum po prvý raz, a hoci si naozaj nie som vedomý, že by som sa tu voči komukoľvek správal nekorektne, je mi napriek tomu úprimne ľúto, že na základe práve mojej aktivity tu vznikla takáto výmena názorov.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]