Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytrhnutí zubní stoličky

Od: tomasz odpovědí: 6 změna:
Kýve se mne hodně poslední zubní stolička.Lze si to vytáhnout sám z kapesníkem nebo je potřeba zajít k zubaři?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kdosi
hodnocení

0x

Pokud to jde ven celkem snadno, tak samozřejmě můžete i sám :)

hodnocení

0x

Já bych to určitě neriskovala a zašla k zubaři. Stoličky mají dlouhé kořeny a co když ho přetrhnete. Potom by vás třeba museli poslat na zubní chiriurgii.

veronika16
hodnocení

Pokuď není stolička rozpadlá tak bych se zubaře zeptala jestli by rozvyklaný zub nešel nějakou speciální metodou zapustit a zpevnit.Nevím,ale jenom takový nápad.
vili
Jo, viděl jsem takový způsob, Tomáši. Alespoň na dřevěné konstrukce to funguje.
Stoličku je lepší předvrtat vrtáčkem o průměru cca 3 mm, aby nepraskla, a pak použít spojení stovkou hřebíkem.
Proč odpovídáš sám sobe?

hodnocení

0x

Vůbec netušíme, jak jsi starý a jestli už máš chrup vyměněný nebo máš stále mléčné zuby. Ty jsou bez kořenů a můžeš ho vytáhnout sám. Druhé, trvalé zuby mají kořeny a ty má problém vytáhnout i zubař. *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]