Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Štípanec, bolest kloubu

Od: renatka odpovědí: 3 změna:
zdravim, moji kamaradku nejspis vcera neco stiplo, nevime ani jedna co by to mohlo byt, ale ma to na nartu a kolem toho cerveny kolecko a od rana pocituje unavu a bolest kloubu. ma podezreni na boreliozu (uz ji jednou prodelala). co myslite, ze to muze byt? dekuji moc predem za jakoukoliv radu!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Borelicke koliesko sa nevytvori na druhy den. Nech skusi antihistaminika, mast aj tabletky, malo by to prejst.

liska5
hodnocení

1x

Já měla typický boreliozový flek 11.den po klíštěti a doktor se divil, že tak brzo. Zato když mne na výletě kousla muchnička, tak jsem měla na noze za pár hodin fialový horký flek přes 15 cm. Dithiaden calcium mi dali v lékárně. A kdyby to neustupovalo, že mám si dojít k doktorovi pro antibiotika, kvůli infekci od toho hmyzu. Normálně jsem s tím fungovala a časem se to vstřebalo. Jen jablečný ocet /obklad/ jsem si na to dávala.

hodnocení

0x

Inkubační doba boreliozy je mnohem delší. Také záleží na tom, jak ta skvrna vypadá. Jestli jako flek, pak je to infekce, nevíme, v čem hmyzák seděl a co do ranky zanesl. Ale když se udělá prstýnek, pak je to zlé.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]