Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chloupek z brady

Od: marek* odpovědí: 10 změna:
Zdravím, je mi 15 a včera jsem si všiml že mi z brady jde takový menší chloupe, No jenže mě se to nelíbí že tam je a chci se zeptat jestli ho mám dát pryč nebo to mám nechat být? On moc vidět není ale někdy jo

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, puberta přináší u chlapců mimo jiné i první náznaky budoucích vousů. Ten chloupek můžete klidně vytrhnout, budou další a po nich už vousy. Takový chlup dlouhý několik cm umí vyrůst za noc. Zdravím!
doplněno 10.06.24 06:31: mare - nikoliv. Pár takových dlouhých chlupů asi časem ještě najdete, vytrhnete je (protože to nevypadá hezky) a jednou se dočkáte na obličeji růstu normálních vousů.
mare
hodnocení

A když jej vytrhnu, budou mi potom růst extrémně rychle?

"...budou mi potom růst extrémně rychle?"

Nebudou (tedy ne z těchhle důvodů). Vousy nejsou trávník.

hodnocení

1x

Je to normální, dokonce to svědčí o správném vývoji. Chlup vytrhni, nebo ustřihni, ale vyroste znova. Za nějaký čas jich bude tolik, že se vytrhávání stane "nertentabilní" a budeš se muset holit. Nebo to necháš růst a jen to občas přistřihneš do rozumné podoby (můj případ).

hodnocení

0x

Je Ti 15 a pomalu se z chlapce měníš v mladého muže. S tím probíhají v Tvém těle i na těle změny. Třeba změna hlasu, růst vousů...Nic s tím neuděláš, tím musí projít každý muž.

Chloupek si vytrhni, pokud Ti vadí, ale určitě Ti budou postupně růst další a další. Až se budeš muset začít holit. To je úděl mužů. Jaga.

marek*
hodnocení

A jak jej mám vytrhnout?
ben®
marek - to si fakt neumíte v 15 letech vytrhnout chlup či vlas? Uchopit v prstech (na ruce) a škubnout!
10.06.24 06:48

pinzetou

marek*
hodnocení

A je pravda že pokud ho vytrhnu tak mi budou růst rychle?
ben®
elisa24 - to slovo asi mladík vůbec nezná (ale třeba si ho "vygugluje" ). A ani zde číst pořádně neumí!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]