Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ticketmaster - jak dlouho trva vraceni penez za odlozeny koncert (Springsteen)?

Od: petnon odpovědí: 3 změna:
Nechal jste si nekdo vracet penize za odlozeny koncert Bruce Springsteena u Ticketmasteru? Jak dlouho asi trva, nez penize vrati (platba byla kartou)? Dekuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

petnon
hodnocení

Nikdo nema zkusenost?

maf
hodnocení

0x

Vyplnil jsem jim žádost hned první den, kdy to bylo možné a zatím nic. Jen mi přišly 3 emaily, že vstupné nejsou povinni vracet a jeden, že můj požadavek budou zpracovávat. :(

Asi zkusím ČOI, protože ticketmaster nemá na stránkách jediný kontakt, ani telefon, ani email, ani adresu.

ell
hodnocení

0x

Zažádala jsem o vrácení peněz někdy v červnu, zatím také nic. 5.8.24 jsem zasílala dotaz na prověření mé žádosti z června, bez odpovědi.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]