Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest ucha

Od: kebab odpovědí: 14 změna:
Ahoj. Už jsem z toho úplně vyřízenej.
Asi před 5 dnama mě začalo pískat v uchu. Přešlo to do fáze, že mě to ucho už i bolí. Tlak v oblasti bubínku a jako kdyby se něco snažilo dostat ven. Bolest to není uktrutná, ale je to nepříjemný.
Dneska jsem asi 6,5 hodin čekal na Orl oddělení než mě vezmou.
6,5 hodin na to, aby mi řekli, že tam nic nenašli a předepsali mi kapky na bolest.
Kurva já už z toho šílím. Včera jsem si poprvý sám koupil alkohol a ožral se, protože už jsem to nevydržel.
Neměl někdo něco podobného?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Pěkný den,do krku se vám dívali? Jestli ne,jděte k obvodnimu,ať Vám tam koukne. Me kdysi bolelo jako by ucho a bylo to od zanicene mandle,takže angína. Jen ta bolest vystřelovala do ucha
ooo

To může být i od zubu, zkrátka může to být od čehokoliv...

hodnocení

0x
Neměl jsi něco velmi hlasitého? Tady je to na delší psaní. Chyba byla neřešit to dřív. Bojovat se s tím dá s různou úspěšností. Někdo to vyléčí, někdo si na to nějak zvykne a umí to částečně ignorovat, někdo trpí na vždy. Počti si o tom něco - říká se tomu tinitus.
p23®

Ano, tinitus je latinsky - že mu hučí v uších.

Tinitus není nemoc, ale varování. Máš toho plnou havu. Zastav se, uvolni se, vyčisti si hlavu. Trpí tím lidé pracující dlouhodobě na počítači, telefonistky, manageři. lidé pracující v open spacech a řadě dalších profesí.

Pokud by se na počátku potíží, souběžně s vyloučením objektivní příčiny, dostalo uklidnění a vysvětlení, nemusel by tinitus trápit ani pacienty, ani lékaře.

Čím více se na něj soustředíme, tím je silnější, tím větší úzkost vyvolává. Snažte se od tinitu odvést pozornóst ke sportu, koníčkům, práci v dílně nebo na zahradě a přišel na jiné myšlenky. Použít nějaké uklidňující byliny.

liska5
hodnocení

0x

Bude Vám to připadat absurdní, ale ucho souvisí s ledvinami, s jejich kondicí. Proplachujte je urolog. čaji a né alkoholem. Ráno před snídaní si dejte hrnek teplé vody se lžicí jablečného octa. Omezte solení a slané potraviny, jako uzeniny, bujony, chipsy, některé sýry a uberte živořišných bílkovin /maso/, jejichž metabolity zatěžují ledviny. Místo nich zeleninu, cereálie, luštěniny... Nepíšete věk, ani jiné nemoci či zdravot. problémy. Pak by bylo jasné, zda zařadit nejdřív Renol /ledviny/ nebo Korolen /cévy/..Ve hře totiž může být cévní zásobení vnitř.a středního ucha. Zkuste si sehnat Audiron. Co Vám dělali za vyšetření, že nic nenašli?

Zase ezo-liška...
chlochydess*

@nomohakon S tou paní bych šel strašně rád na kafe, abych viděl na vlastní oči/uši, co to je za samozvanou pseudo-ale-určitě-ezo-dezinfo-hoaxo odbornici.

Bůhví, zda si dnes již mačkala akupresurní body na patách, aby se cítila fajn a byla zdravá :D *zed* Jo a 3 dávky magnézia již v sobě má najisto. To je podle ní všelék.

ooo

Vitamíny minerály doplňovat, když tě svědí koule. Standa brazdil. A paranormální výzvu taky nevyhrál ale byl tam jako první se hlásit o ty peníze :)

kebab
hodnocení

Je mi 21. S ničím jiným se nepotýkám. Dělali mi vyšetření na tlak ve středním uchu a pak na to klasicky koukali lupou.
ooo

A co nervy, ty jsou v pohodě? Co genetika, rodiče byli mladý, když ses narodil?

Dneska je čím dál víc psychických problémů mladých lidí ze sociálních sítí, To jsou samý traumata ;) Inu lehká doba produkuje slabé jedince... Na box, úraz hlavy, to asi taky nebude co?

co se týče hlavy, tak ze 70% klasická medicína s tím nic neumí udělat, The 70% ani neví, jak to v tý hlavě funguje

Předpokládám, že v jednadvaceti letech asi nebudeš mít vysoký krevní tlak... CT ag (Angiografie) Tak to se preventivně taky nedělá

chlochydess*

@ooo Používáte typický argument dezinformátorů, hoaxerů a různých samozvaných pseudoodborníků větou "klasická medicína s tím nic neudělá".

A co s tím něco udělá? Nějaké cukrové kuličky? Nějaká vědma či jiná ezoterička? Néjaké neúčinné preparáty, na kterých máte slušnou marži? Jedno z toho určitě preferujete, tak se nám hezky přiznejte.

ooo

To tvrdíš ty, Já pouze konstatuji, že klasická medicína prostě zjistí negativní nález, tedy nic nevidí. Spousta stávajících zobrazovacích metod něco vidí až v pokročilém stadiu. Píšu to podruhé speciálně pro tebe, protože nic jiného v mém výroku není.

A nebo si snad myslíš, že dojdeš k doktorovi, on řekne nic jsem nenašel, a ty řekneš hurá, jsem zdravý. Ne takhle to nefunguje :) Současné zdravotnictví v některých odvětvích je trošku, jak bych to řekl, středověk.

chlochydess*

@ooo Ahá, tak proto se na nedicínu vykašleme a svěříme se do rukou alternativních léčitelek a tedy růžolících babiček, protože ony přeci z facebooku vědí víc, než současná medicína. Že mě to dřív nenapadlo, aleluja. Sdělte nám své ctěné jméno, dostanete ode mě nominaci na Nobelovu cenu za medicínu a taky lidskost.

hodnocení

0x

Jiné ORL. Nejsou všechny stejně dobré.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]