Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dotace na podnikání a mateřská

Od: divoskasona* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den!Chtěla bych se zeptat Minulí rok touhle dobou jsem využila dotaci na podnikání!otevřela jsem si kadeřnictví!Jedna podmínka byla že 2 roky musím pracovat v tom abych jim nic nemusela vracet!Teť jsem zjistila že jsem těhotná co mám čekat budu jim muset zaplatit tu dotaci nebo jak to jeděkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

nevím, jak je nastavená dotace, ale i při pobírání penžié pomoci v mateřství můžete nadále podnikat - pouze nesmíte práci vykonávat osobně. nebylo by tedy řešením po dobu oněch šesti měsíců pobírání PPM někoho najmout, kdo bude pracovat za vás?

divoskasona*
hodnocení

Právě že já to mám na vesnici a v rodiném dome!takže nemám možnost dát do kadeřnictví někoho kdo to vezme za mě!Já mám právě strach že když jakoby nedodržím ty 2 roky ptž půjdu na mateřskou jestli po mě neudou chtít vrátit peníze s tý dotace!

hodnocení

0x

Já myslím že ta podmínka je na ono ,,KADEŘNICTVÍ". Nejlepší info vám ale asi řeknou na Živnostenským nebo Finančním úřadu.

romus*
hodnocení

0x

Zdravím,v loni jsem se také zajímala o tyto dotace na podnikání a myslím že nám tam říkali,že pokud bychom předčasně ukončili činnost tak budeme vracet nějakou poměrnou část dotace,podle toho kolik měsíců vám schází do těch dvou let.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]