Nejste přihlášen/a.
Možná, že dnes už očkování proti covidu nemá takový význam. Každý jsme se s virem už určitě párkrát setkali, tělo ví jak má reagovat. I vir se změnil do méně škodlivé varianty.
Naopak u vakcíny případná rizika zůstávají.
Obvykle u praktické lékařky, alespoň já to tak s očkováním dělám (i když covid už vynechám): praktikvysocany.cz/...
Zeptejte se strejdy Gůgla. Chtějte Očkovací centrum a jméno vašeho města. A tam se objednejte. Tohle je nejsnadnější cesta.
Ráda bych tazateli dodala i mapku, ale řekněte, víte o kterém městě je řeč? V Ostravě je to Očkovací centrum na poliklinice na Hrabůvce. Tam mě naočkovali na chřipku, když už obvoďáci sérum neměli. V očkovacích centrech očkují všechno, jen vědět ve kterém městě. Planeta je jistá.
Zkoušíte, kolik vydržíte dávek bez poškození zdraví? Vedlejší účinky experimentální genové terapie se mohou projevit i po několika letech.
Proti chřipce se dávám očkovat pravidelně a následky se během pár let objevily - ani jednou jsem za tu dobu chřipkou neonemocněl.
Proti covidu jsem taky plně očkovaný a až mi lékař doporučí další dávku, tak si ji samozřejmě nechám dát. Covidem jsem taky neonemocněl. První očkování jsem měl hned v první vlně, žádné následky zatím na sobě necítím. Horší bylo to omezení pohybu, ale aspoň se kamarádi rozhoupali k modernějším technologiím a můžeme se (i když virtuálně) scházet častěji a snáz.
Chápu, že to někomu přijde nepřirozené jako celá tato civilizace, správně by nás měli žrát vlci, medvědi a tygři, protože jim příroda dala větší zuby, děti by měly umírat při porodech, nebo v raném mládí, nemoci by měly řádit, ne jen obtěžovat, protože vyvražďování virů, bacilů, bakterií a podobných nějakými léky je taky nepřirozené a kdyby Bůh chtěl, abychom jezdili, dal by nám místo nohou kola.
Já teda tady tomu nepřirozenému dávám přednost, jak ostatně vidno i z toho, že se bavím s někým, kdo ani nevidím, ani nevím kde je prostřednictvím miliónů křemíkových přechodů, které rozhodně přirozené nejsou
..poškození zdraví.., ..experimentální genové terapie..
Bylo by fajn, kdybyste ze sebe nedělal(a) hňupa a vyjadřoval(a) se jen k věcem, o kterých máte aspoň mlhavou představu.
Pro tazatele: Na netu najdete seznam očkovacích míst, nejčastěji bývají v nemocnicích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.