Zdravím, mám takový dotaz třeba mate někdo zkušenosti. Byl jsem na krevních testech před operací prý testy dopadli v pohodě jen lehce zvýšené jaterní testy, druhy stupeň a cholesterol. Co si mám představit pod pojmem 2 stupeň? Podle dr. To není nic hrozného jen prý trochu omezit tučně jídla a alkohol před tou operaci, děkuji
Pod pojmem 2. stupeň si představ to, že to není nic hrozného, jen musíš dle doporučení lékaře trochu omezit tučná jídla a alkohol před operací A ideálně i po ní, ta játra si evidentně humpluješ sám. Hodně zdraví přeji.
kupoj
Jo pravda zapomel jsem dodat ze poslední dobou jsem jedl hodně tučná jídla a i ten alkohol si rad dam. Děkuji určitě to hodně omezím. Jen jak jsem psal zarazil mě hlavně ten 2 stupeň, ale zase dr. Nic extra nerikala ze by to bylo spatné
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.