Nejste přihlášen/a.
To záleží na potřebách.
Já například potřebuju za měsíc pár giga dat - stačí mi to co mám va tarifu 5-7 Giga na měsíc, doma i jinde používám WiFi. K tomu pár hovorů a SMS. Na to nepotřebuju neomezený tarif - například neomezený který mám v nabídce bych "protelefonoval" za asi 8.5 hodiny (navíc hovory na přítelkyni a na několik známých se mi nepočítají).
Daleko více upřednostňuji to co mám jako klient Vodafone a co jiní čeští operátoři nedovolují a to Volání přes WiFi - a to naprosto odkudkoliv. Takže když jsem v Turecku na pláži pod WiFi tak si klidně mohu telefonovat a esemeskovat jako kdybych seděl doma.
Nevim, jestli není zbytečné řešit třeba 200kč měsíčně.. mam tmobile a všechno neomezeně, i data. Akorát jsem dost smlouval a povedlo se mi 505kč za měsíc, což oni mají normálně něco kolem tisícovky. Všude používám Data, ne Wi-Fi, protože používat v Turecku veřejnou Wi-Fi, nebo kdekoliv jinde, to je zásadní neznalost bezpečnosti. Připojuji na mobilní data i notebook často, nepotrebuju Wi-Fi. (Hotspot)
Ano přesně něco takového hledám, ale nechápu proč je tam 16GB + neoezená data vždyt to nedává smysl ne? A rychlost dat je pomalá to na YTB stačit nebude možná tak na 144p max.
romanv: Protoze to neomezena data nejsou.
Kaktus dava 16GB limit. Po vycerpani si musis dokoupit dalsi 1GB za 100Kc a nebo ti budou uctovat 0,07 Kč/MB. takze nacteni i jedne stranky se ti muze pekne prodrazit. Rychlost je az 20Mb/s na LTE pro me by to bylo nepouzitelne, ale ja jsem jina kategorie (traffic na datech v prumeru 600GB mesicne) na youtube to bude stacit, ale data pujdou rychle mizet.
Neomezena data na socialni site jsou neumezeny pristupy na facebook, twitter, whatsapp, instagram a snapchat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.