Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejvýhodnější mobilní tarif?

Od: romanv odpovědí: 7 změna:
Dobrý den jaký mobilní tarif je nejlevnější? Přemýšlel jsem o datamanii 1 000 GB na rok, 84 GB na měsíc za 250 Kč ale bez roamingu a žádné SMS a volání. Přemýšlím buď o dvou SIM s tím že jedna ( datamanie 1 000 gb ) a druhá za 150 volání a SMS. O SMS mi moc nejde těch pošlu tak 20 do měsíce možná ani to ne ale volání tak 60 minut max. Nebo nějaké jenom neomezené data s 60 minut zdarma a pár SMS kde bude i roaming.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

To záleží na potřebách.

Já například potřebuju za měsíc pár giga dat - stačí mi to co mám va tarifu 5-7 Giga na měsíc, doma i jinde používám WiFi. K tomu pár hovorů a SMS. Na to nepotřebuju neomezený tarif - například neomezený který mám v nabídce bych "protelefonoval" za asi 8.5 hodiny (navíc hovory na přítelkyni a na několik známých se mi nepočítají).

Daleko více upřednostňuji to co mám jako klient Vodafone a co jiní čeští operátoři nedovolují a to Volání přes WiFi - a to naprosto odkudkoliv. Takže když jsem v Turecku na pláži pod WiFi tak si klidně mohu telefonovat a esemeskovat jako kdybych seděl doma.

romanv
Já hlavně nechci třeba mít jenom datamanii a mít k tomu ještě kredit a neustále se koukat jestli mi to vyjde do konce měsíce do dobití kreditu, než mít prostě hodinu volání zdarma do všech sítí v ČR, klidně třeba jenom 20 SMS zdarma a data neomezené nebo co nejvíce. V práci využívám na stahování,filmy, seriály ale klidně i cestou busem nebo autem atd.

hodnocení

0x

Nevim, jestli není zbytečné řešit třeba 200kč měsíčně.. mam tmobile a všechno neomezeně, i data. Akorát jsem dost smlouval a povedlo se mi 505kč za měsíc, což oni mají normálně něco kolem tisícovky. Všude používám Data, ne Wi-Fi, protože používat v Turecku veřejnou Wi-Fi, nebo kdekoliv jinde, to je zásadní neznalost bezpečnosti. Připojuji na mobilní data i notebook často, nepotrebuju Wi-Fi. (Hotspot)

romanv
Kdybych měl možnost na tu cenu dosáhnout tak okamžitě beru všemi deseti. Jinak vše neomezené určitě není špatné ale zbytečné trochu, mimo těch dat, těch není nikdy dost a cosi budem, lze volat i přes data a komunikovat, takže tak.

hodnocení

0x
A co kaktus Neřeš to - 300kč,data neomezená+100 mitut volání. Volat se pak dá i těmu daty přes voip odorik za 60h/min...
romanv

Ano přesně něco takového hledám, ale nechápu proč je tam 16GB + neoezená data vždyt to nedává smysl ne? A rychlost dat je pomalá to na YTB stačit nebude možná tak na 144p max.

romanv: Protoze to neomezena data nejsou.

Kaktus dava 16GB limit. Po vycerpani si musis dokoupit dalsi 1GB za 100Kc a nebo ti budou uctovat 0,07 Kč/MB. takze nacteni i jedne stranky se ti muze pekne prodrazit. Rychlost je az 20Mb/s na LTE pro me by to bylo nepouzitelne, ale ja jsem jina kategorie (traffic na datech v prumeru 600GB mesicne) na youtube to bude stacit, ale data pujdou rychle mizet.

Neomezena data na socialni site jsou neumezeny pristupy na facebook, twitter, whatsapp, instagram a snapchat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]