Zdravím, v mixu jsem dnes narazil na song označen jako Magic od Alana Walkera. Ovšem po pokusu najít jej samostatně, sem našel leda kulový. Je to remix nějaké původní písně? A asi ani ne jeho tedy, když nenajdu ani tento remix. Znáte? Děkuji.
Dobrý den, co je mix a kde ho najdeme? Vložite nějaký odkaz? Zdravím! doplněno 03.06.24 23:06: To potom těžko radit. Napište alespoň název toho videa na YouTube, aby to šlo vyhledat. doplněno 04.06.24 07:36: V tom live (proto nejde vložit odkaz) mixu na YouTube je špatně uveden autor oné písničky, zde je ten správný: .
kum3d - hlavně, že se to povedlo a jste spokojen. A ta písnička je hezká a líbí se i mně (a to jsem už starší kus, který poslouchá spíše Oldies/hudbu svého mládí).
Prostě jsem to otevřel na youtubu, z URL řádky nakopíroval, tady dal Vložit jako čistý text (ikonka nad vstupním polem vlevo, hned po šipkách zpět a vpřed), v editačním okně je to pak normální text s písmenky jako
h t t p s : / / w w w . y o u t u b e . c o m / w a t c h? v= G z A M c T D F X b E
jen bez těch mezer a po odeslání se to samo nějak přechřoupe
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.