Nejpozději ve středu tam máš být. 3 pracovní dny platí ode dne doručení, což byl pátek. Jedna, dva, tři pracovní dny od pátku je pondělí, úterý, STŘEDA. Bacha na otevírací hodiny, úřady zavíraji klidně V 11h před obědem, tak ať to za ty 2 dny stihneš a nemusí ti posílat novou výzvu.
jaj*
Za ty 3 dny musí být vyřízená doporučenka kam dají datum, pak má určitě nějakou schůzku na pracáku která může být za týden a tam musí donést ten papír. Tak když mi prvního dá doporučenku a schůzku na osmého, tak stejně plati ty 3 dny, do čtvrtého vyřídit, kdyby byl víkend tak se to posouvá a pak osmého na pracák. Stejně na ten papír nenapíše kdy se tam má jít nejpozději. Otevírací doba úřadu ho může zajímat jedině kdyby měl doporučenku na úřad.
Ok super děkuji moc, teď jsem si právě nebyl jistý vím ze říkali ze do 3 dnů a přinést to muzu i následující den vyplněné. Hlavně stihnout tu firmu. Děkuji
jaj*
Vždycky když js šla s doporučenkou tak jsem šla hned jak to šlo, třeba i ten den, můj rekord je půl hodiny po tom co jsem ji dostala a místa byly plný a ještě jsem čekala ve frontě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.