Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chození potají ven s kámoškou

Od: niko odpovědí: 12 změna:

Zdravím,

před pár dny jsem řekl rodičům, že jdu ke kámošovi na návštěvu a že se vrátím v x hodin, místo toho jsem ale byl s "kámoškou" venku, dali si dva cidery a něco spolu i měli. Dom jsem se vrátil na čas, když jsem ale přišel za mamkou jí pozdravit, tak se na mě koukla, ušklíbla se, a pronesla ,,Už bylo na čase" Na mou otázku co tím myslí, řekla že nic. Zas tak často ven nechodím, tak jestli nějak ze mě cítila alkohol, jí nebo něco na mě viděla, nebo tím myslela něco jiného, netuším...

Chce se sejít zase tenhle týden a já s ní taky. Možná to moc řeším, ale znervózňuje mě, co mi předtím řekla matka, protože jestli nějak poznala co provádím a řekla by o tom otci, měl bych z toho problém.

Ideální by pro mě bylo, aby si dál mysleli, že chodím ven za kámošem, při nejhorším kdyby se o tom dozvěděla matka přežil bych to, ale u otce vím na 100% že by mu to jemně řečeno "vadilo"

Co byste dělali na mém místě? Nechali to jak to je, a doufat že na to nepřijdou nebo si o tom promluvit s matkou.

Ps: Chci jen podotknout, že ani s jedním nemám vyloženě pěkný rodinný vztah, jen vím, že by matka byla v tomhle ohledu mírnější.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

chlochydess*
hodnocení

5x

Tak hele: Je normální, že se kluci scházejí s děvčaty. Co není normální je tyto schůzky tajit a LHÁT o tom, kde jsi s kým byl. Pokud ti nebylo 18, je pochopitelné, že je zajímá kde a s kým jsi byl. Co není pochopitelné je tvá obava. Já myslím, že i tvůj otec by pochopil, že máš o dívky zájem. Nerozumím, co to tam hrajete za divadýlko, ale je to zbytečné a partnerku nemůžeš skrývat před veřejností do důchodu.

PS: Pokud ti nebylo 18, spíš by mě strašilo, že piji alkohol jako nezletilý. S holčičkami jsem se bavil už ve školce a nevidím v tom žádný problém ani nic, co by tvého otce mělo znepokojit. Pokud znepokojuje, není to tvůj problém, ale jeho a měl by si ho sám řešit, ne omezovat dítě.

niko
hodnocení

Otec(vlastně otčím, ale je s námi co jsem byl ještě batole) je kapitola sama o sobě, už jsem si s ním zažil něco podobného. Popravdě i když mi třeba nedělá problém si něco dovolit ke staršímu klukovi, tak z otce mám vyloženě strach. A kdo by neměl, je o hlavu vyšší jak já, jedná dřív jak myslí a věci řeší spíš rukama, je strašně nevyzpytatelný a nestálí, hlavně když se napije. Nejspíš by to dopadlo tak, že by mě zase chytil za krk a začal mlít něco ve smyslu, že se s někým někde kurvím a chlastám, nebo naopak že se tahám s nějakou děvkou a začne mít ty svoje kecy. Stačí takhle? Prostě znám ho, je lepší když nic neví. Až budu bydlet ve svým, tak potom si můžu dělat co chci bez tajností. Jinak osmnáct mi už bylo a děkuji za odpověď.

hodnocení

5x

Můj názor je, že matčina věta: "Už bylo na čase." znamenala, že už bylo na čase, aby sis začal s nějakou dívkou.

To co nazýváš nepěkný rodinný vztah ve skutečnosti může být standardní situace v rodině, kdy se mladí kvůli pubertě staví tzv. na zadní, vymezují se vůči autoritám atd. Myslím, že nehezkým vztahem by to nazvala většina mládežníků, protože ty idylické jsou jen ve filmech, nebo v několika výjimkách. Z toho bych si hlavu nelámal, ono se to usadí s přibývajícím věkem.

Co ale dělat teď... přestal bych doma lhát o tom, že chodím ven s kamarádem. Prostě bych to nerozváděl a řekl, že jdu ven a přijdu tehdy a tehdy. Možná by nebylo od věci si mezi 4 očima promluvit s matkou na její názor ohledně případného scházení s dívkou.

hodnocení

4x

Zdravím. Pokud máte v rodině tak napjaté vztahy, nerozebírejte to. Jste zletilý, tak se nikomu nesvěřujte s tím, kam a s kým jdete.

hodnocení

4x

Většina matek na synovi pozná, když přijde o panictví. V 19 letech je to v dnešní době normální a není proč to tajit. Matka reagovala přiměřeně, kdyby Vám bylo16, její reakce by asi vypadala jinak.

hodnocení

3x
A kolik je vám oběma let? To je hodně důležité pro pochopení.
niko
hodnocení

Nám oběma je 19

chlochydess*

Odpověď na otázku:

Na vašem místě bych za holkou chodil dle libosti i dále, rodiče s tím nijak nezatěžoval, na jejich dotazy odpovídal podle skutečnosti a byl v klidu.

Dohromady nebo každému jednomu?! Předpokládám, že každému jednomu z Vás. A pak je jasná poznámka Vaší maminky "už bylo na čase!" Zřejmě poznala, že jste byl se slečnou a nikoliv u kamaráda! (načichl jste jejím parfémem, nebo szopy rtěnky někde na obličeji...)

ben®
hodnocení

2x
Dobrý den, pozor, mnohé ženy (a zdá se, že i Vaše matka) mají schopnost poznat, kdy je chlap/muž "cítit dě*kou". Zdravím!

hodnocení

1x

Matka zjavne poznala z vasho vysmiateho vyrazu tvare, ake experimenty ste s "kamoskou" robili a tesi ju, ked to nie je kamarat. My sme to poznali v praci na kolegyni, ktora hlasala, ako bude panna az do svadby a bola dost nevrla a neprijemna, po spolocnej dovolenke so snubencom bola ako vymenena ...

Preco by to malo otcovi vadit, to netusim, je nejako extremne nabozne zalozeny?

niko
hodnocení

Děkuji za odpověď. Není(co vím), jak jsem psal výše, vzhledem k jeho povaze bych byl mnohem radši, kdyby to nevěděl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]