Dobrý den, jsem asi měsíc po "angíně" ale dnes se zjistilo z krve že to byla mononukleóza. Co jsem se dočetl tak že bych neměl pít alkohol, držet dietu apod. No řekněme že jsem celou dobu dělal úplný opak jelikož jsem nevěděl že jsem něco takového prodělal. Lékař se mi o dietě nezmínil jen mě poslal ještě na ultrazvuk jater. Za celou dobu se cítím dobře, pohyb mě neunavuje a jsem jako ryba. Jaké máte zkušenosti vy? Mohl jsem si výše zmíněnými věcmi ublížit?
Mononukleóza je taková odlehčená verze žloutenky (dieta je stejná) a je s podivem, že lékař nepodal potřebné informace. No ale jestli to nebylo poznat od angíny, tak to asi nebylo tak vážné.
uks
No když čtu co to dělá jiným tak to vážné opravdu nebylo. Jako mít nějaký únavy a slabosti ještě rok není hezký. To jsem rád že to proběhlo jak to proběhlo.
Syn taky myslel že má angínu, ani teplotu neměl jek kašel rýmu a trochu bolest v krku, marodil málo opřes 3 měsíce, byla to mononukléoza.
uks
Já tak týden... Špatně mi bylo tak 2 dny kdy jsem měl 40 horečky ale od té doby jsem v pohodě.
liska5
Tak to jste měl štěstí. Známá byla 3 měsíce na dietě a nemohla sportovat. Alkohol už vůbec ne! Šetřete se! Vyhýbejte se všemu, co škodí játrům a jezte, co jim prospívá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.