Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fleky v tříslech a na břiše

Od: janaflesova odpovědí: 6 změna:
Dobrý den.
Chtěla by jsme se zeptat zda se už někdo také setkal s tmavými fleky v tříslech a na břiše , které při teplejší sprše zčervenají, nejsou na hmat cítit , nesvědí, ale začínají se dělat víc a víc a takové větší . Díky Janak

Fleky v tříslech a na břiše
Fleky v tříslech a na břiše #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

A v teplé vodě zčervenají? Je to plíseň. Dovede se rozlézt po hrudi, během jednoho dne. Stačí se trochu opotit v umělohmotném triku. Takže spodní prádlo, gaťky, trenky, bavlnu a každopádně lékaře. Dříve se toto likvidovalo sírovými koupelemi, dnes antibiotiky.

mirka*
hodnocení

Mám stejný problém s nevím co s tím , ale k doktoru se mi nechce

Máte dvě osobnosti?

Ano, taky se mi zdá, že je to spíš pro psychiatra než pro kožaře.

liska5
hodnocení

0x

Vypadá to na kožní plíseň. Omezte cukr, ale i mouku ve stravě. Zkuste mazat Clotrimazolem, a místa, kde se potíte, ošetřete desinfekčním stříbrem ve spreji. I když to bude něco jiného, tak obecně pomůžou koupele v růžovém roztoku hypermangánu, potírání jablečným octem.

n199
hodnocení

0x
Á nebo opruzeninu - každopádně kožní problém který je nutnné řešit, včera bylo ozdě

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]