Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr levného a lehkého stanu. (do zálohy)

Od: eloras odpovědí: 10 změna:

Dobrý večer.

Chtěl bych od Vás poradit ohledně výběru stanu.

Normálně spím pod širákem ale jelikož poslední víkendy je sem tam deštivo tak je stan nezbytný.

Cestuji zatím po České republice takže drahý expediční stan by pro mě byl zbytečný přepych.

Spíše mi jde o cenu a váhu. Prostě přečkat déšť a nejít v "pláštěnce".

Prostě stan do zálohy. Do cca max 1300kč. A pod 2 kg. Nejlépe pod 1000kč a pod 1,5kg.

Mohli by jste mi něco doporučit?

Nějakou přeháňku věřím, že bude vpohodě stan i za 800kč. Otázka je jaký levný a lehký.

PS: stačí pro jednu osobu.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x
Dobrý den, třeba viz odkaz (nouzový, lehký, levný). Zdravím!
bushcraftshop.cz/...
doplněno 06.06.24 20:11: eloras - tak jeden stan odmítáte a tu druhou nabídku, která zde byla jako první, asi ani nevnímáte. Jak takto nepozorný můžete v té divočině přežít ?
lorenc

Díky za tip,já si objednal.Mám dva stany,ale kdo by se s tím tahal.

ben®
lorenc - nevím, zda jste původní tazatel, ale alespoň někdo ten odkaz využil.

bramburka
hodnocení

0x

Co treba tenhle? Samostaveci!
home-dekor.cz/...

eloras
hodnocení

Tento do baťohu bohužel určitě nedám.

runner2
hodnocení

0x

Poridil bych nejaky bivakovaci pytel - žďárák, vaha kolem 500g ale cena bude vyssi.

runner2
asd1

Levný žďáráky jsou k h., nedejchaj a chová se to jak igelit = dobrý opravdu jen jako nouzovka abys nechcípl... Pokud použitelnej, tak prakticky nejlevnější je od HP z Blocventu, levnější verze za necelý 3 kolíky, dražší lehčí víc..

Pak armádní Goretex, ať už US nebo Bundeswehr, ca za litr, je dobrej ale váží kilo. Zase je odolnější a snese stovky přespání i v suti..

km
hodnocení

0x

mknul bych na Decathlon a pak, pokud jste maniak do lehkého vybavení tak sem: nalehko.com/...

jirkaqwe
hodnocení

0x
V Praze ve Výstavišti Letňany je výstava stanů
vystavastanu.cz/...
Pokud to nemáte daleko, můžete se tam jít podívat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]