Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škrábání v krku po jidle

Od: adel6 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, včera jsem jedla rizoto z tofu, byla tam jen ryze, zelenina, tofu… a po jednom soustu jsem cítila, jak mě něco “ostrého” projelo do krku. Možná to bylo kousek víc osmazeneho toho tofu, nevím. Od té doby mě bolí v krku při polykání na té jedné straně. Mám strach, jestli se tam nemohlo něco zaseknout. Jim a piju normálně, vse v pořádku jen ta bolest. Dnes je malinko mírnější, ale stále trvá. Je možné, ze ten hltan muže být pouze poskrabany? Nemáte někdo stejnou zkušenost?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, ano, drobný škrábanec/drobná ranka a za dva dny to bude zase dobré. Nejezte zatím nic tvrdého. Moc se hlídáte (toto asi není zde Váš první dotaz na nicotné zdr. potíže). Zdravím!

kunka
hodnocení

0x
Může jít o reflux.
ben®
kunka - reflux se projevuje zcela jinak a nevznikne po jednom soustu/polknutí. Navíc, tazatelka je už zřejmě zdravá (nereaguje, nepoděkuje, udržuje tradičně mlčení).
adel6
hodnocení

Pořád mě to poboliva, ale méně. Té jedné reakce jsem si nevšimla, proto bez odpovědi :)
ben®

adel6 - hlavně, že stále žijete . Ono to přejde a zase bude dobře.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]