Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest hlavy s uchem a okem

Od: adrin odpovědí: 4 změna:
Zdravím, je mi teprve 17, a včera jsem se probudil s takovou divnou bolestí. Pociťoval jsem lehčí bolest oka, bylo takové že citlivé, vadilo veškerému dotyku. Ucho to samé, a jedna půlka hlavy snad na odpadnutí. Bolí mě spíše zadní část hlavy až po spánek. Nevíte co to může být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Moc ráda bych ti poradila, ale nejde to. Vůbec netuším, co by to mohlo být.Vezmi si prášek na bolest, stačí Paralen a jestli to bude i zítra bolet, zajdi k lékaři.

adrin
hodnocení

Jojo zkusím, jde o to že jakože včera to byla hrůza, dneska už to tak není, uvidíme zítra, ale děkuji
hujer

Řeš to s doktory! Známěmu našli tumor na mozku. Co nejrychleji. Měl podobné potíže. V životě nezamarodil a pak toto..

Byl agresivní (tumor) za 3 měsíce ...konec.56let.

liska5
hodnocení

4x

Od bolesti z přetažení při nespavosti a stresu, přes migrény, kde je typická bolest půlky hlavy, přes vystřelující bolest od krční páteře, nachlazení, poúrazové stavy, záněty /neuralgie, trigeminus/ i nějaké vrozené cévní shluky a výdutě po něco, co tam může narůstat /benigní i maligní/. Taky vnitřní orgány mají na hlavě svá místa, kam se z nich promítá bolest.Stejně tak korové okrsky pro určité svalové skupiny...Jedině lékař vám pomocí různých zobrazovacích metod zjistí příčinu, nebo spíš vyloučí ty horší diagnozy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]