Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s erekcí?

Od: penisak odpovědí: 10 změna:

Ahoj, objevil se u mě problém s erekcí.

Měl jsem pohlavní styk u kterého jsem se přistihl že mi nestojí penis na 100%, v ten moment jsem zazačal panikařit a soustředit se na to jestli mi vůbec stojí. Penis samozřejmě úplně zvadnul. Od té doby to jde od 10 k 5 a já se místo sexu soustředím na to jestli stojí a mám z toho pocit že ta plná erekce a požitek ze sexu bez stresu je tu tam. Jak toto mohu řešit?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

halamus
hodnocení

5x

Pokud máte erekci při masturbaci, je to psychykou.

Jedno z pořekadel zní (mírně jsem ho upravil)
Pokud jazyk, prsty máme, tak se sexu nelekáme.

hodnocení

5x

Soustřeď se na partnerku a ne na svůj domnělý problém. Vyrábíš si ho svépomocí.

hodnocení

4x
Podla veku. Ak ste mlady, tak to bude najskor psychika a ak starsi, moze to mat pricinu v celkovom zdravotnom stave, potom radim urologa.
penisak
hodnocení

22 let , to je hlavní důvod proč se tím trápím

sourek

No už to není co bývalo, v 15 to byl tvrdý, teď už ochabuje, už jsi zkrátka moc starý

hodnocení

4x

Hlavologie... čím víc to budeš řešit, tím to bude horší.

hodnocení

4x

Na stav erekce má vliv spoustu věcí, únava, stres, délka abstinence, alkohol atd. U Vás to bude asi hlavně ten stres, možná Vás čekají zkoušky nebo tak něco. Dejte si pauzu pár dní, pak s partnerkou dovolenou někde u moře nebo v horách, jak to máte rádi a bude to zas dobrý.

hodnocení

4x
Vysvětli partnerce další pořekadlo:
Která si ho neumí postavit, ta si ho nezaslouží...
Tedy u některých mužů si ho samozřejmě nezaslouží žádná. Protože nejprve ho má postavit příroda.
Partnerka si někde nějakého bude umět postavit. A tazatel díky tomuto principu zůstane bez sexu.
Ale no tak... Tohle pořekadlo by mohlo dost srazit sebevědomí a ublížit nějaké hodné holce, která nijak partnerův problém s erekcí nezavinila.
Spousta chlapů si tu stěžuje, že se jejich manželka vyhýbá sexu. Nojo, kdo ji nevzruší, ten si ji nezaslouží! (Nemyslím to vážně, i tohle je přece nesmysl). Chápete?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]