Nejste přihlášen/a.
Plánuji navštívit tržnici v Klodzsku. Pojedu vlakem, kde mám vystoupit jsetli Klodzsko miasto nebo Klodzsko glowne? A prosím o adresu tržnice a jak je otevřená ve všední den, děkuji.
V Kladsku jsem nebyl, ale byli tam moji známí a říkali, že tržnice je tam dost malá, moc tam toho nemají. Kladsko prý stojí za to navštívit, je to krásné historické město. Ale byl jsem v tržnici Kudówa Zdrój (česky Lázně Chudoba). Je poměrně velká, ale záleží na tom co vlastně hledáte. Mají tam poměrně dost textilu, ale mám pocit, že za tyto ceny ho seženu u Vietnamců u nás. Pouze jde o ten výběr, toho textilu mají docela dost. Potravin tam mají poměrně málo a takové sýry či uzenáče nemají vůbec chlazené. Maso mi rozhodně čerstvé nepřišlo. Ovoce a zeleniny měli opravdu velice málo. Pokud tam jedete z velké dálky, dle mého názoru se to už nevyplatí, zase to už není tak výhodné jako dřív. Jestli sháníte ovoce, zeleninu, sazenice, doporučuji Těšín, mají tam poměrně velkou tržnici, kde mají jen ovoce a zeleninu. A mají tam dokonce i dost zahranictví. Nějaké stánky s výhodnými cenami jsou i na české straně Těšína.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.