Zdravím, mam takovou otazku a mozna trochu ocekavam uklidneni, abych se nemusel hned cpat k doktorovi. Pred par lety jsem si prosel dvema rokama silne hypochondrie, nastesti jsem se z toho vylecil a uz se k tomu asi nechci vracet, ale trochu me obcas neco vydesi a tohle je jedna z veci. Je mi 25, jsem muz. Nedavno, asi dva mesice zpet jsem si vsiml pri sprchovani, ze na indentickych mistech na obou holeních mám kolečka (lysinky) bez chlupu. Nohy mam celkem zarostle uz od utleho veku a ted mam na stejnych mistech na obou nohach dve stejne mista bez ochlupeni, takove to ostre jako kdyz se oholite. Ted jsem si vsiml, ze dokonce mensi cast je bez chlupu i na leve noze na kotniku. Problemy nemam, nicim netrpim, citim se zdrav. Nevim o tom, ze bych se tam holil a proc jsou tyhle mista jako po oholeni. Cim by to mohlo byt? Chybi mi nejake vitaminy? Trochu se desim. Nikde jinde nepozoruji ztratu ochlupeni nebo vlasu apod. Vse v poradku, jen nohy.
Poradím ti velmi efektivně: Tvoje léčba hypochondrie nedopadla úspěšně, protože symptomy hypochondra pořád velmi jasně vykazuješ.
Na noze nic nemáš - kůže není koberec s nízkým vlasem, který by vyrobila továrna a měl stejné pokrytí na 100% plochy. Někde chlupy rostou, jinde nerostou.
Takže nefantazíruj a raději si zajdi do té ambulance pro hypochondry, protože "ačkoliv se cítíš zdráv", tohle je jediné, co bys měl vyřešit, protože ty myšlenkové pochody zdravé nejsou.
P.S.: Míň koukat do mobilu, protože tam ti i z třísky v prstu diagnostikují pomalu rakovinu hlavy.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.