Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přepravní služba

Od: futra odpovědí: 4 změna:

Tak mi volal řidič jedné přeravní společnosti,že se mu nehodí k nám jet a ať si přijedu pro balík do jiné vsi.Odpověděla jsem ,že nikam nepojedu,protože se to ze zdravotních důvodů nehodí mě a ať mi ten balík přiveze až se mu to bude hodit.No a najednou se mu to hodilo.

Také se vám někdy stalo ,že se mu k vám nechtělo a chtěl po vás abyste si pro to přijeli jinam? Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

"...že se mu nehodí k nám jet a ať si přijedu pro balík do jiné vsi."

Jaképak "nehodí" *sok*? Dá Vám v tom případě slevu na dopravě? Důrazně bych mu připoměl, že za doručení dostal zaplaceno a trval bych na doručení bez prodlení, ne až se to jemu bude hodit.. Oznámil bych chování řidiče jeho zaměstnavateli.

To je podobné, jako byste zavolala šéfovi, že se Vám dneska nehodí jít do práce a že možná přijdete někdy jindy..

hodnocení

0x
To ne, ale už párkrát mně hodili balík do jine balikovny než byla žádost.
Klidně i 3km vzdálené.
Prý že měli plno a když jsem se ptal prodavačky v balikovnė, tak mně zdělila že už týden jim žádný balík nepřivezli a že mají prázdno.
Se*u na Česko poštu.

2222
hodnocení

0x

A která přepravní společnost to byla, pokud to není tajné? A v té jiné vsi by tam ten řidič na tebe čekal až si tam pro ten balík kdo ví kdy přijedeš? Pokud balík byl zaslaný na tvojí adresu tak by měl byt doručený až tam za předpokladu, že se tam dá bez problémů dojet autem. Hodit se to řidiči nemusí, ale je to jeho práce a tak by měl balíky rozvážet až tam kde jsou adresované a ne do jiné vsi.

hodnocení

0x
Asi robi na dohodu a vlastnym autom a jeden balik mu dviha naklady. Jeho spravanie ohlaste centrale, oni uz mu to vysvetlia.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]