Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, dnes mi doktorka navrhla, jestli si pro lepší čištění zubů nechci pořídit elektrický zubní kartáček. Sonický.
Máte s tím někdo zkušenosti? Značku, co je dobré a co ne.
Nejvíce mě zajímá, jak to vůbec funguje. Někdo říká, že kartáček v podstatě vibruje, protože to je ultrazvuk či co. Nedělá ten kartáček velké vibrace?
Díky
První kartáček jsem měl Oral B, Ten ale nebyl šetrný k ďásnům,měl příliš silné vibrace tak jsem si pořídil Philips Sonicare. Ten je k ďásnům přívětivější. Má několik režimů čištění, takže si vyberete co vám bude vyhovovat. Je sice trochu dražší,ale pak stačí už jen dokupovat náhradní hlavice. Beru je u Dr.Maxe a jsem spokojený.
ja mam truelife (konkretne SonicBrush Clean30), byl v akci za 500 kc.
jsem spokojen, sice na zacatku to byl nezvyk, ale zuby mam cistejsi, na kartacek se nesmi tlacit.
A máte sonický? Prý že to je podobné jako na dentální hygieně u zubaře, což to pro mě nebyl vůbec příjemný zážitek.
Je to nějak podobné? Nechci utrácet za něco, co mi nebude vyhovovat.
ano, je sonicky.. Sonicky kartacek je jako cisteni zubu normalnim kartackem, je to o zvyku.
S cistenim zubniho kamene se to neda srovnavat.
A máte sonický? Prý že to je hodně podobné jako na dentální hygieně u zubaře, což za mě nebyl vůbec příjemný zážitek.
Je to nějak podobné? Nechci utrácet za něco, co mi nebude vyhovovat.
A vibrují ty sonické? Prý že to je podobné jako na dentální hygieně u zubaře. Ale to pro mě nebyl vůbec příjemný zážitek.
měl jsem philipsa, přenechal jsem ho synovi - nedělal mi dobře. Koupil jsem UMAX, vydržel rok, následně ten samý nový zase rok.
Teď mám 3-4 roky lidlovský a jsem s ním naprosto spokojen - za zlomek ceny značkových.
A máte sonický? Prý že to je podobné jako na dentální hygieně u zubaře, což to pro mě nebyl vůbec příjemný zážitek.
ano - sonický - všechny byly sonické. A jak jsem psal, ten první mi vůbec nedělal dobře. Umax měl možnosti snad 4 nebo 5 na různou intenzitu a dvě z nich mi vyhovovaly. Ale pak baterie nebo elektronika nějak zblbly a normálně to začalo bzučet o půlnoci samo.
mám tento a měl jsem tento - nebral bych ten s kulatou hlavou, co se točí... sonický s více možnostmi puštění berte takový, kde jsou levné a dostupné náhradní hlavy a mají více variant čištění
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.