Když se kousnu zevnitř do tváře, což se mi občas stane, koušu se pak hodně dlouho, protože to místo nateče a leze mi do skusu. Trvá to opravdu dlouho, těch 14 dní asi jo.
Aspoň týden to potřebuje, abyste se do toho nekousla. Jenže vy se do toho napuchlého místa zase kousnete. Takže dýl. Já bych to proplachoval tvrdým alkoholem. Buď silnější kvalitní slivovicí, nebo nečím hořkým (fernet), nebo bylinným. Ne sladkým. Polykat to nezbytně nemusíte. V nejhorším i silný heřmánkový, mátový, nebo hořký čaj to zklidní. Dlouho převalovat ve žgrani.
Problém je v tom, že místo oteče a tak se více dotýká zubů, v horším případě se kousnete znovu. Hojí se to opravdu kolem těch 14 dní, ale normálně se to zcela zahojí. Také se mi to občas stane a zrovna před měsícem jsem se kousl fest a docela bylo i hodně krve. Teď už vše zhojené. doplněno 26.05.24 19:13: Chce to ale dávat pozor, pokud se zase kousnete, jedete s hojením zase od začátku... doplněno 26.05.24 19:13: Chce to ale dávat pozor, pokud se zase kousnete, jedete s hojením zase od začátku... doplněno 26.05.24 19:13: Chce to ale dávat pozor, pokud se zase kousnete, jedete s hojením zase od začátku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.