Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho se hojí kousnutí do tváře?

Od: marionetka odpovědí: 7 změna:
Při jídle jsem si prokousla tvář. Než se to zahojilo tak se to stalo znova. Už to mám asi týden a pořád to bolí.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Když se kousnu zevnitř do tváře, což se mi občas stane, koušu se pak hodně dlouho, protože to místo nateče a leze mi do skusu. Trvá to opravdu dlouho, těch 14 dní asi jo.

spu
hodnocení

2x

Minimálně 14 dní

hodnocení

1x
Aspoň týden to potřebuje, abyste se do toho nekousla. Jenže vy se do toho napuchlého místa zase kousnete. Takže dýl.
Já bych to proplachoval tvrdým alkoholem. Buď silnější kvalitní slivovicí, nebo nečím hořkým (fernet), nebo bylinným. Ne sladkým. Polykat to nezbytně nemusíte. V nejhorším i silný heřmánkový, mátový, nebo hořký čaj to zklidní. Dlouho převalovat ve žgrani.

praktik
hodnocení

0x

Jakože máš díru skrz tvář až ven?

Anebo jsi si jenom kousla do vnitřní strany? To za 3 dny už bude zhojene

marionetka
hodnocení

Ano vnitrni strana a boli to porad jako cert.
praktik

A jak dlouho to bolí kolik dnů?

tj
hodnocení

0x
Problém je v tom, že místo oteče a tak se více dotýká zubů, v horším případě se kousnete znovu. Hojí se to opravdu kolem těch 14 dní, ale normálně se to zcela zahojí. Také se mi to občas stane a zrovna před měsícem jsem se kousl fest a docela bylo i hodně krve. Teď už vše zhojené.
doplněno 26.05.24 19:13: Chce to ale dávat pozor, pokud se zase kousnete, jedete s hojením zase od začátku...
doplněno 26.05.24 19:13: Chce to ale dávat pozor, pokud se zase kousnete, jedete s hojením zase od začátku...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]