Nejste přihlášen/a.
Ty podkolenky, to není dobrý nápad. Nejen gumičky, ale celá délka podkolenek utlačuje tepny a žíly a krev těžce proudí. Studené nohy, to bývá většinou následek špatného prokrvení, ucpávání cév. Chtělo by to cévaře a ten se v první řadě zeptá, jestli kouříte, jestli a jak dlouho jste kouřil. A sestra vzadu zahučí: "Prokuřene nohy". Nejspíše vás cévař pošle ještě na EMG, aby se zjistilo, jestli vám nezačíná neuropatie. Ale musíte s cévami dělat pořádek, abyste neskončil bez nohy na vozíku. Občas vás nebolí konečky prstů, nečervenají, nečernají?
Brymburka má pravdu, já jsem zapomněla napsat. Je potřeba, hodně chodit a když se málo chodí tak chodit na místě. A/ zvedat paty B/ zhoupnout se ze špiček na paty a opačně. Vsedě i vestoje.
Brymburka má pravdu, já jsem zapomněla napsat. Je potřeba, hodně chodit a když se málo chodí tak chodit na místě. A/ zvedat paty B/ zhoupnout se ze špiček na paty a opačně. Vsedě i vestoje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.