Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velká modřina žebrech ve spánku?

Od: hb44 odpovědí: 2 změna:
Zdravím. Včera jsem objevila celkem velkou modřinu na žebrech. Přitom jsem se nikde nepraštila. Tedy, alespoň o tom nevím. Myslím si, že takovou ránu, která mi udělala takovou modřinu bych poznala... Je možné, že se mi to stalo ve spánku? Nebo snad příznak nějaké nemoci? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x
Dobrý den, ve spánku by se to stalo snad kdybyste ležela na nějakém tvrdém předmětu (např. zalehla mobil a dlouho to nevěděla). Nebo kdybyste ten den nesla přes rameno těžkou tašku nebo kabelu, tak by se mohl otlak z boku na žebrech utvořit. Jinak, tvorba modřin bez zjevné příčiny může být příznak nemoci. Zdravím!
P.S. Možná i divoký sex? .
doplněno 02.06.24 18:15: hb44 - co dělá ta modřina? Vstřebala se už? Nemáme další zprávy o jejím stavu a tudíž ani o tom Vašem.

111®
hodnocení

1x

samovolné modřiny se dělají při nedostatku krevních destiček..nechal bych si vyšetřit krev..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]