Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde najdu dostupnost (z kódu e-)receptu,když nevím jaký lék

Od: herd® odpovědí: 6 změna:
Dostal jsem e-recept na vyzvedenutí (12místný kód v textové variatně případně QR kód vedoucí na URL stránky sebe samu ,která ukzauje tentýž kód - takže jinou informaci se nedozvím), a v lékárnách ho nemají, chodím přes město jak vandrák. Ale viděl jsem kartičku dostupnost-leku.cz,/... jenže tam kód receptu neakceptují!
Jak tedy zjistím:
-kde mi e-recept vydají (tajný lék mají skladem)
- nebo kde z e-receptu z jistím název tajného léku , abych si to pak na vlastní pěst dopátral na té stránce.
Je to nějaké nedomyšlené!

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Já na tohle používám apku pro Benu lékárny tam jde zadat kod bud naskenovat nebo ručně či z sms. Po načtení kodu to pak ukáže co je to za lék. Většinou mají skladem a když ne volají mně pro výdej možné varianty. Vše většinou vyřízeno do druhého dne.

Pak myslím na portálu občana erecept tam to ukáže taky název léku.

hodnocení

0x

Nainstalujte si aplikaci eRecept a přihlašte se do ní. V záložce eRecepty se dovíte název léku, který pak můžete zadat do dostupnost-leku.cz/...

hodnocení

A když mi nejde nainstalovat? (Nemám tento O.S.)
Existuje verze pro web? Stejně myslim že ta appka je tupý retriever informací odněkud.
lmgify
23.05.24 17:03

Existuje i webová verze. Dostanete se do ní přes Portál občana ( obcan.portal.gov.cz/...) v sekci Zdravotnictví / Elektronický recept. Také by vám mohl lékař poslat recept e-mailem ve formátu pdf.

dostupnostleku
hodnocení

0x
Dobrý den. Napište nám na chatu na dostupnost-leku.cz nebo info@dostupnost-leku.cz a my vám z eReceptu pomůžeme rozklíčovat co potřebujete za lék.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]