Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozškrábnuté znaménko

Od: adel88 odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chci se zeptat, včera jsem si rozškrábla znamínko na zádech a chodila jsem s tím asi ještě 3 hodiny, protože jsem to zjistila až doma. Vydesinfikovala jsem to a zalepila, večer ale pod znaménkem byla pořád čerstvá kapka krve. K doktorovi jsem objednaná až za 14 dní. Kouknu na to zase dnes večer, ale přišlo mi divné, že mi to po tolika hodinách ještě nezasáhli a neudelal se stroupek, máte zkušenosti s tím, že by vám to taky tak dlouho krvácelo? Co jste s tím případně dělali? Jinak mám jít tento rok na přeočkování na tetanovku, tak si říkám, když jsem s tím rozškrábnutým pár hodin chodila, tak jestli se mi tam nemohlo něco dostat.. toto byste řešili nebo je to blbost? Nemám s tím vůbec zkušenosti.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, tetanus Vám určitě nehrozí a praktický doktor by to měl vidět - buď Vás uklidní nebo pošle na kožní. Zdravím!

hodnocení

0x

Znamínka krvácí dlouho, to je celkem známá věc. Tetanus vám nehrozí, pokud jste se zároveň s tou otevřenou ránou neválela v hlíně nebo v hnoji. Pokud máte jít na přeočkování letos, tak Vám tetanus nehrozí, to staré ještě působí.

bramburka
hodnocení

0x

Rozskrabnute znamenko by mel urcite videt lekar! Nekdy se muze vytvorit melanom.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]