Dostala jsem od zprostředkovatelky na ÚP informativní nabídku (ne doporučenku) na práci v nočním provozu kde jsem lékařský posudek doložila potvrzením od doktora již při zaregistrování na ÚP ale zprostředkovatelka na to zřejmě zapomněla.Když jsem volala tomu zaměstnavateli tak jsem mu to řekla o mém zdravotním stavu a odpověděl mne že mne nemůže na tuto pozici přijmout kdyby se mne něco stalo v noci tak za mne zodpovídá.Potvrzení ani e-mail s vyjádřením že nemá o mne zájem mne nenapíše protože se nejedná o doporučenku ale pouze informativní nabídku tak stačí to říci zprostředkovatelce ústní formou dle jeho vyjádření.Je rozdíl doporučenka a informativní nabídka ve způsobu projednání zaměstnávání?
A co jako byste chtěla dál řešit?! Ano byla jsem tam , ne nejsem vhodný adept!
benzin
@diesel Vy jste dobrý že vás takto vytočí a naštve psaný dotaz který neporušuje pravidla poradny. Doporučuji kardiologii ať nemáte problémy se srdcem a ještě lépe psychiatra a svěrací kazajku. Doporučuji!
Benzín Jak jste na to přišel, že mne dotaz vytočil? Jsem klidný, TK normální, EKG cca 3 týdny zpět taky OK. ! Asi čtete nekde mezi řádky, ale spíše Vás něco vytočilo, nebo jen trolíte?
Takže teď zpátky na ÚP a nahlásit, že vás odmítli kvůli zdravotnímu stavu, který jste jim už zdokladovala. (To je důležité, aby ho příště - doufejme - vzali v úvahu.)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.