Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak dlouho nosit retenční rovnátka?

Od: sabi odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, mám dotaz. V dospělosti jsem měla rovnátka a před pár dny jsem dostala retenční aparát, který mám nosit na noc jenže zubař mi neřekl jak dlouho ho mám nosit, jestli rok, dva, máte s tím někdo zkušenosti? Rovnátka jsem měla rok a čtvrt. Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zubař Vám to neřekl, protože je budete nosit tak dlouho, dokud při kontrole neuzná, že už je nepotřebvujete. Bude to cca 3 roky, ale je to hodně individuální.

kdosi
hodnocení

0x

Tohle bude nejlíp vědět právě ten zubař, co vám ho naordinoval.

bramburka
hodnocení

0x

Pisete, ze jste dospela! Myslite si, ze na webu Vam nekdo zodpovi Vasi otazku?! To snad nemyslite vazne? I kdyby tu byl nejaky zubar, tak Vas napred musi videt!
Snad nebude problem, se k tomu zubari znovu objednat?

sabi
hodnocení

To je teda krásná rada kterou jste mi dal, tleskám. Opravdu si myslíte, že bych se ptala tady kdyby mi to ten zubař řekl, akorát se mi vysmál když jsem se ho zeptala

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]