Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Injekce artroza

Od: libor odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Mám artrozu většího rozsahu na výměnu kolene. Začal jsem používát rotoped denně. Koleno mne přestalo bolet. Existuji injekce s kyselinou hyaluronovou placené. Je možné používat dlouhodobě injekce místo výměny kolena? Nechat si napíchnout injekci když mne koleno ještě nebolí a bez problému zvládnu hodinovou procházku? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Samozřejmě to jde, ale je hloupost oddalovat výměnu, čeká se na ni dlouho a jednou k ní stejně dojde.Ja lituji, že jsem to oddalovala výživou, injekcemi, nakonec to mám letos za sebou a příští rok na druhé,

bramburka
hodnocení

0x

Rotoped Vam koleno pekne rozhybe. Doporucuji jeste chodit do bazenu a rozcvicovat koleno chuzi v tzv. divoke rece. V aquaparku a je takovych lidi vic. Injekce Vam sice pomuze, ale neni to dlouhodobe reseni.
Drive ci pozdeji se ale vymene stejne nevyhnete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]