Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to v mém věku v pohodě

Od: xpbt odpovědí: 8 změna:
Zdravím, chtěl bych se zeptat jestli u mě jako u kluka 18.5 roku je normální, že nikdy neměl žádný vážný vztah.
Nikdy jsem neměl žádný real vztah na blízko, žádnou kamarádku s výhodami, nikdy jsem se nelíbal, prostě nic co se týká vztahů u mě nikdy nevzniklo.
Jediné co tak jsem měl jeden dohozený na 2 týdny přes instagram nic víc..
Celkově toho lituji, protože to už je pár let co bych si fakt moc přál najít vhodnou žení pro sebe na dlouhodobý vztah, ale nikde mi to nevyšlo (u třech), bohužel jsem ten člověk co nechce vztah na rychlo, ale hledá tu správnou o kterou bych měl zájem, mohu jí věřit a vím že se na takový vztah hodí, jenže to 3x dopadlo zklamáním..
A ještě o to víc toho lituji když všichni okolo mě za sebou už něco mají a to i mladší o starší + kamarádi toho už za sebou mají celkem dost a já se mohu jen koukat na to jak jsou šťastní s tím že vím, že já jsem tu šanci nikdy neměl...
A tedy otázka zní, je toto v mém věku v pohodě a může přijít nějaký zvrat (vzhledem k tomu že k ženám se chovám vstřícně, mile a velmi slušně a společensky)?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Není to divné. Divné je, že nějaké 14-denní instagramování považuješ na vztah.

hodnocení

2x
Já poprvé v pětadvaceti. Není na tom nic špatného, neřeš to. Kamarádů erotomanů si nevšímej, oni spíš rádi přehánějí...

hodnocení

1x

Není třeba hledat trvalý vztah.V tomto věku není třeba litovat toho, že sex neproběhnul. Myslím si, že přátelské jednání, kamarádství, přtelství bez sexu je mnoham více než jakákoliv myšlenka o definitvě. Není třeba "tlačit na pilu". Život je mozaika ze zážitků. Pěkných i nepěkných chvilek, poznávání i poznání, lásek i zklamání, nadějí i chvilek beznaděje. I cesta je cíl. Život není monolit, ze kterého se, sám o sobě, vyloupne krásný David.

doplněno 20.05.24 08:15:

Nedá mi to, musím se vrátit a npsat. Neřeš tohle. Řeš to, že jsi mladý, svobodný, svět před tebou leží a nabízí ti pousty dobrodružství. Stačí jen neřešit sex, ale sebrat odvahu, zabalit batůžek a jet na brigádu, kde si nejen vyděláš, ale poznáš jiné lidi, jinou kulturu, prostě svět. Brigád pro mladé lidi, z celého světa, se nabízí spousty! *hej*Všechno zažiješ v životě mnohokrát, ale mládí a svobodu ne!

smode2
hodnocení

1x
Úplně standard to není, ale problém taky ne. Nicméně 3x dopadlo zklamáním? To je nic. Až to dopadne 50x za sebou špatně třeba, pak je dobré to začít řešit. Do té doby ne. Spíš to ale vypadá že z toho děláš zbytečné drama. Holky nejsou žádné bohyně, jsou to až na pár maličkostí stejní lidé jako ty nebo kdokoliv jiný. Chce to víc brát jako hru.

xpbt
hodnocení

Jinak pro info, nejsem pán co podával podobnou otázku o nějakou dobu dřív!
Píšu to sám za sebe, jen jsem si neuvědomil že to bude vypadat blbě, když jsou 2 podobné otázky hned za sebou

p23®
hodnocení

0x

Ano. Je to v pohodě. Zítra může být vše jinak. Proč se v tomto věku vázat. Jste mladý, tak si užívejte a vybírejte. Ta pravá se jistě objeví. Hlavně nezoufejte a žijte.

Držím palce. Zdravím.

ltz
hodnocení

0x
Divné to není. Zatím jsi sám, tak to ale také není žádná tragédie. A zase lepší, než procházet nějakým nelehkým rozchodem a trápit se tím. I bez holky si můžeš prozatím užívat krásného života. Ale určitě se také dočkáš.

hodnocení

0x

V pohodě to není, když ti to vadí. Když ostatní známosti mají a ty ne, tak asi něco děláš jinak. Jak trávíš volný čas? Baví tě chození s holkama? Telefonuješ si s nima? Když jdeš do kina, divadla, na koncert, tancovat, na výlet a já nevím kam ještě, tak nemusíš jít jen s budoucí manželkou, ale s tou, která má zrovna čas. Nemusí jít hned o intimnosti. Takové vodění se za ruku ve čtrnácti je hezčí než pozdější sex.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]