Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prozrazení lží

Od: manzelka odpovědí: 79 změna:
Dobrý den,
Kdyby vám byl/a partner/já nevěrný/á, a dopisoval si s jinou osobou, které se o vás nezmínil, kontaktovali byste tu osobu? Řekli byste ji o tom, že dotyčný má už dávno rodinu a jenom lže?
Mám na mysli kontaktovat tu osobu úplně v klidu a bez negativních emocí. Vše v dobrém.

79 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x
Tak jsem přečetla snad všechny příspěvky na tuhle otázku. Já jsme jiná, já bych nějaké vypisování neřešila vůbec. A taky bych to nevěděla, protože nelezu druhým do telefonu. Takže, víte sto pro že je Vám nevěrný, nebo si to jenom myslíte na základě Vašich domněnek a jeho "divného chování"? Bez důkazů nemá smysl řešit, budete akorát za žárlivou kr**u. Jako, asi bych nechtěla aby při vypisování s někým můj protějšek psal o mě.. Jendou v konverzaci zmínit, že je zadaný, ženatý...ok, ale nic dál nerozebírat. Jestli víte, že je Vám nevěrný, tak mu to prostě jednoduše řekněte. A že se naštve? No, tak to už je pak jeho problém. Trvat na vysvětlení a při konverzaci dojít k závěru. Ať už se domluvíte na čemkoliv. Počítat se všemi možnostmi. Já bych dotyčnou nekontaktovala. Leda by se potvrdilo, že spolu opravdu mají sexuální vztah.

hodnocení

3x
V první řadě bych to probrala se svým partnerem a podle toho se řídila dál…
Já jsem třeba ten typ, který by to udělal…všechno bych dotyčné řekla…
manzelka
hodnocení

Bohužel, s ním to nemá cenu probírat. Jakmile jen téma nakousnu, naštve se a nevyřeší se nikdy nic.
Mám ji to tedy vypsat a riskovat, že mu to vykecá?
Proč asi uhýbá a odmítá se o tom bavit…to je úhybný manévr který naznačuje, že si je vědom toho co udělal a že vy o všem víte…
Zeptejte se sama sebe, co bude pro vás lepší…z jakého důvodu, ji to chcete napsat?…
manzelka
hodnocení

Což to je mi jasné. Vymlouvá se stejně jako děti ve školce.
Chci jen, aby ho poslala k šipku a on se dál věnoval povinnostem doma. Nejsem žádná semetrika, ale tolerovat mu takové věci nehodlám. Já si také nedopisuji s muži a neflirtuji s nimi.
Dejme tomu, že ho nechá být a přestane se o něho zajímat…a co udělá on? Bude naštvaný, že mu to nevyšlo a “zkazila” jste mu to? Buď to zkusí nějak obejít a kontaktuje ji znova a nebo to později zkusí na jinou…
Ovšem vás chápu, tohle tolerovat nejde…navíc už bude ta důvěra mezi vámi na hraně
manzelka
hodnocení

To je právě ono. Buď ho nechá být a nebo to bude horší. Ale osobně si myslím, že by to mohla vzít dobře.
Těžko říct. Ale jak jsem psala, já s muži konverzace těchto typů nevedu a nemám potřeby zahýbat.
Asi nic jiného, než doufat, že po neúspěchu přestane mi nezbývá.

hodnocení

2x
Prozrazením nic nevyřešíte. Naopak to zhorší váš vztah a jeho to o to víc potáhne k ní.
doplněno 19.05.24 10:20: V diskuzi vidím, že o něm píšete jako o cizím člověku, nebo stroji, který se kdysi k něčemu upsal, z vaší strany probíhá plnění, tak má plnit i on. Ani z vaší strany lásku necítím. Takto vztah v rodině nefunguje a cestu k sobě nenajdete.
Můžu se zeptat na průběh vašeho vztahu? Byli jste do sebe oba zamilovaní? Děti byly z obou stran chtěné? Kdo po nich toužil víc?
Pokud máte oba zájem, mohli byste zkusit manželskou poradnu.
manzelka
hodnocení

A jak to tedy vyřešit? I když si s ním o tom chci promluvit normálně, naštve se a nevyřeší se nic.

Pokud o tom normálně nedokáže mluvit, tak má druhý vztah. Zdá se, váš vztah už nedrží pohromadě láska a porozumění. Máte děti, o které je potřeba se starat?
A to vaše "Má vše, oč si řekne." si myslíte, že ho u vás udrží? Naopak, takových snadno získaných věcí si člověk neváží."
manzelka
hodnocení

Právě že děti máme.

A jaký to pak má význam? Co s tím?

Má vše co potřebuje a je to špatně.

Něco mu chybí s je to taky špatně.

Tak nevím co dál.

Možná to tu přes písmenka nevypadá, ale miluji ho nadevše. Zpočátku to bylo krásné, měli jsme se moc rádi. Všechno i děti máme ze společné lásky. Všechno mám klape, nehádáme se. Maximálně jen kvůli prkotinám, ale nikdy ne vážně.

Co znamená to "vše, co potřebuje"?
manzelka
hodnocení

Má sex, má zázemí, čímž myslím čistý dům, dopřávám mu čas jen pro něj, má vždy vařeno

psycholog

Chodíš do práce nebo podnikáš, děláš i něco jiného než jen v domácnosti? Jaké mas zájmy a koníčky?

A jak jsi na tom s příjmy? Hadam ze mas 0-70% toho co on? protože ženy co mají 100% a více než on, samy iniciuji rozchody, chlapa nepotřebuji (Samozřejmě roli v tom hraje, čí je barák a tak dále)

jen
hodnocení

1x
Nechte ho ať si trochu užije, doma mu něco holt chybí. Místo vymýšlení nesmyslů se snažte, aby byl spokojený
manzelka
hodnocení

Spokojený být snad musí ne? Má vše, oč si řekne. A když mlčí, není to moje chyba. Nikdy s ničím nemám problém a vždy se snažím vyhovět. Ať jde o cokoliv.
Vam by se líbilo nechat partnera vám zahýbat?
jen
Vše jistě nemá, když vám zanáší. Zkuste se na to zaměřit. Pěkný večer

"Spokojený být snad musí ne?"

No právě! Pokud od Vás dostal příkaz být spokojený, tak se nedivím, že jde občas jinam.

Kdyby mu nic nechybělo, nekoukal by po jiných.

manzelka
hodnocení

Příkaz nedostal, ale přijde mi prostě nefér, že má doma vše, na co si vzpomene, včetně finanční podpory, a stejně není schopnej ani říct, že není sám.

Já třeba nemám problém někde někomu napsat, že jsem vdaná.

@manzelka : Partner nie je vas majetok a nemozete si ho kupit ani prinutit, aby fungoval, ako si to zelate. To je vas hlavny problem. On "ma vsetko" len z vasho pohladu, lebo vasa predstava vztahu je na niecom zalozena, ale manzel zjavne ma ine potreby.

manzelka
hodnocení

Tak proč mi neřekne, co mu schází? Nikdy jsem z ničeho nedělala scény.

Já ho nechci vlastnit, ale jsou věci, které mi slíbil a tohle se prostě nedělá.

smode2

On vám to neřekne, neboť tím by se nic nevyřešilo. To co mu schází mu zřejmě vy dát nemůžete. A jinak, jak jsem již psal. Sice máte pravdu, bohužel přirozenosti přírody je úplně jedno co kdo dal za slib a co by se mělo a nemělo dělat.

manzelka
hodnocení

A proč by se nic nevyřešilo? Co když jsem schopná splnit to, co mu chybí?

smode2

Když vidíte, že mu chybí kontakt s jinými ženami a to je to co vám vadí, co konkrétně mu na tom chcete splnit aby se to vyřešilo?

manzelka
hodnocení

Vy by stě partnera taky někam pouštěl, když víte, že vám za zády bude domlouvat jiný nocleh?

smode2

Tak vidíte. Já vám to vysvětlím: neexistuje jediný zdravý heterosexuální chlap, kterému by stačila jen jedna žena. Rozdíl je jen v tom, že někteří muži raději řeknou opak, aby měli klid. Případně jsou ti co mají celý život jen jednu partnerku protože se rozhodli upřednostnit blaho své partnerky před blahem svým. Někdo ten tlak vydrží, někdo ne. Tak to "bohužel" je. Každopádně příroda monogamii rozhodně nezamýšlela. U žen je to jinak, ty jsou k monogamii přizpůsobené daleko lépe než muži a monogamie jako taková jim nevadí.

To není úplně pravda, ženy (i jiné samice) mají snahu si zajistit jistého partnera, živitele, ochránce, ale současně, pokud to není supersamec, mají tendeci obohatit genetický fond svých potomků. U některých živočichů to samci poznají po čichu a kukačku v hnízdě zabijí.
smode2

Pane Tomkk, máte pravdu, jsou jisté časy kdy je dodržet monogamii i pro ženu těžší, ale jsou jen krátkodobé a slabší (u mužů jsou tyto časy silnější a dlouhodobější) jako např. v době při návratu do práce po mateřské/rodičovské dovolené atd.

hodnocení

1x

Píšete "dopisuje si s jinou osobou, které se o vás nezmínil". Tak té osobě také napište a zmiňte se!

Jste si jistá, že je vám manžel nevěrný? Ne podle domněnek, ale podle důkazů. Znáte tu ženu? Co o ní víte?

"Mám ji to tedy vypsat a riskovat, že mu to vykecá?" Jaké riskování? Chcete, aby s tím přestal? Bojíte se hádky doma? Té se nevyhnete tak ani tak a pokud mu ustoupíte, váš vztah se jen zhorší! S takovými dotazy se začněte modlit, aby váš manžel s tím vztahem přestal a milostivý Pán Bůh vám určitě pomůže *zed*

"Bohužel, s ním to nemá cenu probírat" - v tom případě ho postavte před hotovou věc: Buď to s vámi probere nebo podáte u soudu žádost o rozvod. V takovém vztahu, o kterém píšete, se totiž normálně žít nedá!

"ale tolerovat mu takové věci nehodlám" Promiňte, ale lžete. Už mu to tolerujete. A tolerujete mu i jeho neurvalé chování k vám. A pokud nenastavíte jasné hranice a neukážete mu svoji rozhodnost a odhodlání, ničeho nedosáhnete. Váš manžel si vás neváží a dělá si s vámi, co chce. A on si také dělá co chce a na vás nebere žádné ohledy.

A na závěr: Už jste se také někdy na manžela naštvala vy?

doplněno 19.05.24 09:20:

Promiňte, ale vůbec jste mě nepochopila. Vám nemá cenu radit, protože ke všem radám, které jste tady dostala, máte jen připomínky a možná výmluvy, že to nejde a proč to nejde. Nevidím to jinak, než že si budete muset poradit sama.

Zamyslete se nad sebou, a to nejen ve vztahu k manželovi, ale hlavně ve vztahu k sobě samé. Máte vy vůbec nějakou hrdost, vůli a rozhodnost? Nemáte, jen o těchto vlastnostech mluvíte. A je vám to prd platné!

doplněno 19.05.24 09:26:

A podivné chování vašeho manžela a jeho skrývání patrně mobilní konverzace? Je tisíc důvodů proč se partner začně chovat podivně a zdaleka ne vždy je za tím nevěra.

A slídění po partnerově konverzaci? Velice bych se styděl sám před sebou a nikdy bych si nedovolil takto partnera ponížit!

Vy jste jen stíhačka, která si neví rady, ale zároveň odmítá odpovědnost za svá rozhodnutí. Proto se ptáte tady! Ne proto, že potřebujete poradit, ale proto, abyste mohla zodpovědnost za řešení hodit na někoho jiného.

Ještě vám poradím jednu věc: Navštivte psychologa a o vašich problémech si s ním promluvte. Myslím, že by vám mohl docela dobře poradit.

manzelka
hodnocení

Jistá si jsem. To by se pak nechoval podivně a neschovával konverzaci s ní.

Tak kdybych mu to tolerovala, nepsala bych sem, jde mi o děti. Ale to neznamená, že budu trpět.

Přijde tḿi dost nefér, že na moje city takhle kašle, když dál kdysi slib.

Nechci toho snad moc ne? Jsem otevřená všemu, co řekne. A nikdy jsem nebyla zlá.

Přímo naštvala? No párkrát třeba jo, ale byly to drobné pitomosti.

manzelka
hodnocení

Super, tohle jsem čekala. Problém je zase ve mě a jakmile žárlím tak sem stíhačka. Ale že chlap má rodinu a leze kam nemá to je vždycky v pořádku.

hodnocení

1x

Aj z tych par riadkov vidim celkom jasne zdroj problemu : ste to vy. Vid napr tato veta "Chci jen, aby ho poslala k šipku a on se dál věnoval povinnostem doma."

Ziadne "povinnosti" nema, ak ma vztah fungovat, tak sa obaja dobrovolne snazia, lebo tu chcu a nie preto, lebo ich k tomu niekto nuti. Manzel nasiel inde pohodu, pochopenie a klud bez sekirovania, ktore ma doma.

Tiez sposob, akym to sa to chystate riesit, teda zatahovanie a otravovanie dalsej osoby, je nevhodny a opat vypoveda vela o vas.

manzelka
hodnocení

A co je špatného na tom, že nechci aby mi chlap lezl za jinýma? Nikdy jsem ho nesekýrovala ani na něj nebyla zlá.

Chci toho snad moc? Jen aby se věnoval nám? Žádné jeho záliby mu nezakazuji (třeba že chodí na ryby)

smode2
hodnocení

1x
Kontaktovat ji můžete, ale budete pak za semetriku a hlavně zoufalku. Na stylu psaní nezáleží. Vlastně jim to tímto usnadníte. Muži si často vymýšlí jak hroznou mají manželku, i když to není pravda. Jinak jsou muži obecně, na rozdíl od žen, projektovaní od přírody na více žen paralelně. Slib je slib, to ano, ale přírodu ani slibem neoklamete. Buďte ráda že si jen píše - docela primitivní náhražka za sex. Tedy si musíte vybrat: buď budete trpět vy díky jeho přirozenosti, nebo bude trpět on díky nepřirozenosti. A nebo to necháte tak a budete se respektovat takoví, jací jste.
manzelka
hodnocení

Tak na tom tak hrozně nejsem. Mě jen tají a to mi prostě vadí. Neříkám že mě má vynášet do nebes, ale že se chlubí jak udělal to a to. Přitom jsem ty činnosti dělala já.

hodnocení

1x
Moment. Tak je nevěrný a zahýbá ti nebo si jenom s někým píše? To je diametrální rozdíl. Nebo je to pro tebe jedno a to samé? Pak hledej chybu u sebe.
Nesouhlasím.

Já taky nesouhlasím.

manzelka
hodnocení

Nevěrný určitě je, když to tají.

Beru to podle sebe a já osobně nemám problém mu říct s kým si píšu.

Mám za to že ve vztahu prostě žádná tajemství být nemají

Nesouhlasíte? Pak jste majetnický a partnera chcete vlastnit? Nebo proč ne? Rozveďte to.
Nesouhlasím, protože nevěřím na "přátelství" muže a ženy. I jeho reakce svědčí o tom, že má co skrývat, že duševně se utíká k jiné. Takováto soustavně budovaná nevěra duše má horší dopady, než nějaký náhodný sexuální úlet.
Klidně mě považujte za majetnického, já prostě nejsem na volné vztahy. Uznávám klasické - jedno tělo, jedna duše, na což musí být dva, kteří to cítí stejně. Ale vím, že ne každý je toho schopen, nebo má to štěstí.
Také nejsem na volné vztahy, spíše na respekt, pochopení a toleranci. Když se zamiluje, tak je to problém, ale protože jsou to city a láska, tak se s tím nedá moc nadělat. Jen to přijmout, ale já tohle třeba za nevěru nepovažuji. Člověk se zamiluje snadno a pak se to blbě řeší. Za mě je nevěra fyzický kontakt a ne slova, která nemusí znamenat nic.
Není to hezké pokud to trvá, ale slovo nevěra bych tedy nepoužil.
Já naopak s Mettaxou souhlasím nejvíc. A věřím na přátelství mezi mužem a ženou. Mohla jsem si psát o čemkoli, ale sahat se na mne nedalo. A mám kámošku, která se opravdu rozvedla kvůli domněnce, kterou si vsugerovala. Ta se pak pro ni stala pravdou. Skutečná pravda ji nezajímala pak vůbec. Všichni pak byli na jeho straně. Vyhrožovat rozvodem dle jedné rady, to vztah zničí. Dotyčná nejspíše dávno ví, že je ženatý, to moc lidí netají a málokomu to vadí. Stačí když se polituje, jak mu manželka prohledává mobil, je holt stíhačka a už má chápající ochránkyně.

hodnocení

1x
Můžete ho zkusit odstavit "od stolu i lože". Aby si v hlavě srovnal, jestli jste pro něj důležitá, nebo už ne.
manzelka
hodnocení

Jako, stanovit mu ultimátum?

liska5

Né, ale žít si trochu po svém. Změnu udělat u sebe. Nový účes, koupit si něco pěkného na sebe a občas vyrážet za svými koníčky, přáteli. Začít chodit třeba na nějakou zájmovou činnost, udělat si nějaký kurz. On pohlídá dětičky a nemusí vědět, kam zrovna jdete. Budete taky tajemná a k tomu mít taky své zážitky.

manzelka
hodnocení

Jo tak. No, popravdě, když jsem mu řekla, že bych změnila účes, moc se na to netvářil.

liska5

Proč to s ním probíráte? On s Vámi taky neřeší, s kým si psát.

manzelka
hodnocení

To nebylo probírání, spíš jsem mu to jen tak řekla.

hodnocení

1x
Srdci (a někdo ani přirození) neporučíte.. :-/
Já mám stále z vaší komunikace takový divný pocit. Jako třeba že nenapíšete "spíme spolu", ale "sex má". Má naklizeno , místo máme to doma hezké. Udělám si na něho čas.. Jako by to nebylo o vztahu, ale o účelovém plánovitém poskutování služeb.
Zdá se mi, že se máte "příliš dobře". Nový dům, nová auta, peníze od rodičů. Tedy že vás nestmeluje společná snaha přežít, oddělili jste si své ukoly, všechno už máte a neżijete ani tak spolu, jako vedle sebe.
Něco jako toto:

My jsme třeba kdysi s manželkou začínali od nuly. Ona studovala, já právě dokončil školu a hned jsme začali spolu z toho mála žít. Zařizovali jsme se a na nový lustr (a sto dalších věcí) jsme neměli.
V Mobelixu tehdy mívali za pár kaček v bedně u kasy vadné zboží a my tam potkali kovový lustr, kde ze šesti skleněných výplní dvě chyběly. Věděli jsme, že náhradní neseženeme (dnes by to šlo), ale nevadilo nám to, koupili jsme si ho, všechna skla odstanili, a přestože je dost nepraktický na 4 miňonky, máme ho skoro 30 let a za nic bychom ho nevyměnili. Chápete?
manzelka
hodnocení

Možná to vypadá, že to píši hnusně, ale není to tak.

Příliš dobře bych to nenazvala. Já ke štěstí nepotřebuji nic drahého. Dum máme starý kamenný na kraji města. Auto mám staré 20 let, muž má pouze služební, jinak je bez auta. Peníze máme jen to co vyděláme.

Momentálně trochu předěláváme jednu místnost a trochu stavíme, takže společný cíl máme. S těmi úkoly jsme se shodli, že jsou věci čistě ženské a mužské. Pokud to lze, děláme práci spolu.

Tak to se omlouvám, někde jsem na to info o novém domě a autech narazil. Asi v jiném vlákně.

hodnocení

0x

A by záleželo, jaká ta druhá paní je. Jestli jsou tam děti, pak bych řekla. Kdyby ne, z duše bych jí přála vztah s podvodníkem. Udělal jednou, udělá vždycky.

manzelka
hodnocení

Děti jsou.

hodnocení

0x

Máte jistotu že vás podvádí? Třeba si jen povídají a baví se. Taky to tak mám. V takovém případě se zaměřte na to o čem se doma běžně bavíte. Aby to nebyla neustálá každodení litanie na problémy v práci, starosti doma a podobně. Nikdo nechce být zaplaven neustálým negativismem. Je potřeba se bavit, smát a užívat si.

Samozřejmě může být i ta varianta že vás podvádí a pak hledá něco co doma nemá. Nebo prostě je to ten typ člověka který zanáší jen pro své ego. Možné je cokoli.

manzelka
hodnocení

To bohužel není obyčejná diskuze. Píše si s ní jako kdysi se mnou.

My se bavíme o dětech, o tom co zažíváme v práci. O našich společných zálibách. Někdy o jemu blízkých tématech, pak zase o mojich tématech. Různé. Myslím že si máme furt co povídat.

No ano.. o práci co v ní bylo, o dětech co dělají co potřebují. U čeho z toho je vášeň, zábava, smích? Chce to změnu.

manzelka
hodnocení

Tak konverzace na taková témata nemusí být hned negativní.

Jak jsem zmínila, bavíme se o různých věcech. Já sama se negativum pokud možno vyhýbám, takže ráda, a i s ním mluvím o zábavných věcech.

liska5
hodnocení

0x

Tak jí napište, jestli by byla tak laskavá a přeposílala Vám ty zprávy, co on jí napsal. Že to potřebujete jako důkaz k rozvodovému řízení. *smich* Finta, po které se dozvíte její postoj. Teda pokud Vám ona odpoví..

Pokud si jen píše, tak zvažte, jakou máte doma Vy dva spolu komunikaci, co mu doma chybí.

manzelka
hodnocení

Kdybych věděla, co mu chybí, bylo by to fajn. Jenže jak to zjistit?

Vždycky řekne, že mu nechybí nic.

ltz
hodnocení

0x
Tak to by se nelíbilo žádné ženě nebo i muži, kdyby ta písemná konverzace přesahovala přátelství a byla už o citech. Když té osobě napíšete a upozornite, že si dopisuje s ženatým, dokonce s vaším manželem, tak ji tím třeba pomůžete, že konverzaci ukončí a bude ještě ráda. Nebo jí to bude jedno a ještě vše vytroubí manželovi. A když bude manzel doma zuřit, tak už budete vědět na čí straně stoji. Pak se budete muset sama rozhodnout co dále. A nebo těžší varianta - najit sílu, žít s tím a čekat, že to sám skončí a sám uzná, že to nemá cenu. Nejspíše si chce jenom povyrazit, ale nerozbit rodinu a štve ho, že jste mu na to přišla. Ale pro vás už je to zrada.
manzelka
hodnocení

Přijde mi, že ta ženská bude normální., takže v pohodě. Já ji nechci nadávat nebo tak. Mě psát nějaký ženatý chlap a já to zjistit, tak mu dám kartáč.

tj
hodnocení

0x

A vy s ním chcete zůstávat? Pokud si jen píšou, o nic nejde. Vy jste k tomu došla mimochodem jak? Víte o čem si píšou? Třeba má jen kamarádku, nic víc. Pokud je to milenka, nebo si píšou milostné zprávy (Opět, jak jste to zjistila?), tam už se o nevěru jedná a takový muž nestojí za nic. Je to ten největší póvl, na kterého jste mohla narazit a už mu nikdy nebudete moci v ničem věřit. V tom bych žít nedokázal tedy. Věrnost ve vztahu je na prvním místě. Pokud s Vámi už nechce být, má to řešit s Vámi a ne chodit za cizími ženami. Charakter jak ho*ado *smich*

manzelka
hodnocení

Kvůli dětem. I když mi asi věřit nebudete, tak jednoduše náhodou. Prostě si na webu nechával konverzaci s ní otevřenou. Kdyby jednou, neřešila bych, ale když už to byl měsíc, tak jsem se prostě začala zajímat.

Zase mě asi odsoudite, ale podle mě není nic špatného na tom se jen přesvědčit na čem člověk je. A když je to oprávněně, tak co. Já nemám problém s tím, kdyby chlap četl moje zprávy. Nemám co tajit.

tj

Ne, já Vás určitě soudit nebudu, sám jsem vlezl jednou do zpráv svojí teď už ex, protože jsem měl podezření, že mi zahýbá. No a zahýbala, její sraz s kamarádkou bylo totiž ve skutečnosti domluvené rande s frajerem, ke kterému měla přesedlat, kdo ví co s ním do té doby už měla. Dal jsem jí milosrdně měsíc na zařízení všech záležitostí, sbalila si svých 5 švestek a táhla k rodičům. S frajerem to nevyšlo, pak si ještě někoho našla, udělala si s ním děti, pak zase začala mít zahýbací myšlenky, teď je s dětmi sama v nájmu. Některým to patří. Mrzí mě, že to máte takto složité, navíc zůstávat s někým takovým kvůli dětem? Jak jsou staré? Nešlo by třeba jít bydlet k rodičům a o energie se podělit a třeba by vám i pomohli, abyste to utáhla, než vám skončí mateřská? Asi to vidím jinak. Já bych ani kvůli dětem nedokázal žít se ženou, co mě podvádí. Takový člověk se mi hnusí. Kdyby přišla sama a řekla mi, že mě už nemiluje, že už nemá zájem vztah nějak stmelit, ale že se mnou chce zůstat kvůli dětem, avšak, že by ráda poznala někoho jiného a až budou děti starší, tak bychom šli od sebe. Sice by mě to bolelo úplně neskutečně, ale nějak bych to mohl zpracovávat a třeba se taky "legálně" porozhlížet jinde. Rozdíl by byl v tom, že bych jí mohl věřit a mohli bychom zůstat alespoň přátelé, nebo tak něco. Ale když partner zahýbá, někde se líbá a spí s jinou a pak přijde domu a tam se líbá a spí se ženou, no to je hnus.

manzelka
hodnocení

Čtěte mi myšlenky. Je fajn, že člověk najde pochopení.

Dětem jsou 5 a 7 let

tj
Tak to je zrovna nic moc věk. Bolet to bude oba. Potom je to tedy čistě na vás jestli to dokážete snést. Já osobně bych se přes to nepřenesl. Zjistěte jak to je. Pokud si s ní jenom psal, ještě by mohlo nějaké bububu zabrat a pokud to není arogantní sobec, vykašle se na to a rozhodne se pro rodinu. Pokud ne a bude si s ní dál psát, ba dokonce se scházet, tak asi konec...

kas
hodnocení

0x
Ano, sama bych také chtěla vědět s kým chodím. Mohla bych bývalá žít ve lži že je to dobrý partner. Chtěla bych vědět pravdu.

paveldvorak
hodnocení

0x

není noc horšího než žárlivá manželka

manzelka
hodnocení

Omyl, není nic horšího než nevěrný partner, který akorát způsobuje trápení a nebo přitáhne s sebou i nějakej syfilis

gaha
aaaano, manzel ma uz asi 6 mesicu kolem pera pupinky, takze doma zadnej sex... Takze to z nej vyapdlo, ze byl nekde u kurev, super. Kdyz uz zahyba, at aspon neohrozuje rodinu.
Potom co pisete bych doma zminila slovo ROZVOD. Ony se potom zacnou dit veci.. Ale ten vas jinej nebude. Tak bud budete takhle zit a tolerovat mu milenku/y nebo proste nebudete :)

hodnocení

0x

Jak víte, že se o vás nezmínil? Třeba ona ví, že je ženatý...

hodnocení

0x

Po přečtení pár vašich odpovědí na "rady" rádců se divím, že ještě bydlíte spolu!

liska5

Taky mám ten dojem. Tam chybí cit...Ten chlap je tam jako kus...

smode2
...porouchané chodící peněženky. Docela běžné.

p23®
hodnocení

0x

Dobrý den.

Lhát se nemá. Pokud je muž ženatý, má rodinu - děti, je potřeba se dle toho chovat. V první řadě bych si s ním v klidu popovídala. Co mu chybí. Dle toho bych se zachovala. Kontaktovat dotyčnou osobu, to asi nepomůže.

Dobrou radu Vám tady dává liska 5, včera v 11.14. Udělejte nějakou změnu. Aby si uvědomil, že o Vás může také přijít. Pokud si manžel začne s paní, která je samoživitelka s dítětem, tam je to dost těžké. Tato žena udělá vše pro to, aby muže získala. Pokud jde o mladou dívku, ta zatím neví do čeho jde. Když se muž zamiluje, asi nic nepomůže. Jen čekat, jak se rozhodne.

Hlavně klid. Nebo naopak se rozčílit a vyhodit ho.To se pak asi už nevrátí. Je to velice těžké.

Držím palce. Zdravím.

hodnocení

0x

"Není důležité kam odchází, ale kam se vrací", říká se. Jenže jak si tak pročítám tazatelky texty nejsem si jistá, jestli se manžel bude chtít vracet. Možná fyzicky, když mu, jak říká, "nic nechybí".

To je tak trošku přežité rčení, protože dnes se mohu fyzicky vrátit někam vyspat a najíst, ale díky sítím být dál v intenzivním spojení s tou, od které jsem se vrátil. Tedy doma je jen moje schránka.

Vždyť píšu "fyzicky" - tedy jako ta, jak to hezky nazýváte, "schránka".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]