Nejste přihlášen/a.
A jak to tedy vyřešit? I když si s ním o tom chci promluvit normálně, naštve se a nevyřeší se nic.
Právě že děti máme.
A jaký to pak má význam? Co s tím?
Má vše co potřebuje a je to špatně.
Něco mu chybí s je to taky špatně.
Tak nevím co dál.
Možná to tu přes písmenka nevypadá, ale miluji ho nadevše. Zpočátku to bylo krásné, měli jsme se moc rádi. Všechno i děti máme ze společné lásky. Všechno mám klape, nehádáme se. Maximálně jen kvůli prkotinám, ale nikdy ne vážně.
Chodíš do práce nebo podnikáš, děláš i něco jiného než jen v domácnosti? Jaké mas zájmy a koníčky?
A jak jsi na tom s příjmy? Hadam ze mas 0-70% toho co on? protože ženy co mají 100% a více než on, samy iniciuji rozchody, chlapa nepotřebuji (Samozřejmě roli v tom hraje, čí je barák a tak dále)
"Spokojený být snad musí ne?"
No právě! Pokud od Vás dostal příkaz být spokojený, tak se nedivím, že jde občas jinam.
Kdyby mu nic nechybělo, nekoukal by po jiných.
Příkaz nedostal, ale přijde mi prostě nefér, že má doma vše, na co si vzpomene, včetně finanční podpory, a stejně není schopnej ani říct, že není sám.
Já třeba nemám problém někde někomu napsat, že jsem vdaná.
Tak proč mi neřekne, co mu schází? Nikdy jsem z ničeho nedělala scény.
Já ho nechci vlastnit, ale jsou věci, které mi slíbil a tohle se prostě nedělá.
On vám to neřekne, neboť tím by se nic nevyřešilo. To co mu schází mu zřejmě vy dát nemůžete. A jinak, jak jsem již psal. Sice máte pravdu, bohužel přirozenosti přírody je úplně jedno co kdo dal za slib a co by se mělo a nemělo dělat.
Když vidíte, že mu chybí kontakt s jinými ženami a to je to co vám vadí, co konkrétně mu na tom chcete splnit aby se to vyřešilo?
Vy by stě partnera taky někam pouštěl, když víte, že vám za zády bude domlouvat jiný nocleh?
Tak vidíte. Já vám to vysvětlím: neexistuje jediný zdravý heterosexuální chlap, kterému by stačila jen jedna žena. Rozdíl je jen v tom, že někteří muži raději řeknou opak, aby měli klid. Případně jsou ti co mají celý život jen jednu partnerku protože se rozhodli upřednostnit blaho své partnerky před blahem svým. Někdo ten tlak vydrží, někdo ne. Tak to "bohužel" je. Každopádně příroda monogamii rozhodně nezamýšlela. U žen je to jinak, ty jsou k monogamii přizpůsobené daleko lépe než muži a monogamie jako taková jim nevadí.
Píšete "dopisuje si s jinou osobou, které se o vás nezmínil". Tak té osobě také napište a zmiňte se!
Jste si jistá, že je vám manžel nevěrný? Ne podle domněnek, ale podle důkazů. Znáte tu ženu? Co o ní víte?
"Mám ji to tedy vypsat a riskovat, že mu to vykecá?" Jaké riskování? Chcete, aby s tím přestal? Bojíte se hádky doma? Té se nevyhnete tak ani tak a pokud mu ustoupíte, váš vztah se jen zhorší! S takovými dotazy se začněte modlit, aby váš manžel s tím vztahem přestal a milostivý Pán Bůh vám určitě pomůže
"Bohužel, s ním to nemá cenu probírat" - v tom případě ho postavte před hotovou věc: Buď to s vámi probere nebo podáte u soudu žádost o rozvod. V takovém vztahu, o kterém píšete, se totiž normálně žít nedá!
"ale tolerovat mu takové věci nehodlám" Promiňte, ale lžete. Už mu to tolerujete. A tolerujete mu i jeho neurvalé chování k vám. A pokud nenastavíte jasné hranice a neukážete mu svoji rozhodnost a odhodlání, ničeho nedosáhnete. Váš manžel si vás neváží a dělá si s vámi, co chce. A on si také dělá co chce a na vás nebere žádné ohledy.
A na závěr: Už jste se také někdy na manžela naštvala vy?
Promiňte, ale vůbec jste mě nepochopila. Vám nemá cenu radit, protože ke všem radám, které jste tady dostala, máte jen připomínky a možná výmluvy, že to nejde a proč to nejde. Nevidím to jinak, než že si budete muset poradit sama.
Zamyslete se nad sebou, a to nejen ve vztahu k manželovi, ale hlavně ve vztahu k sobě samé. Máte vy vůbec nějakou hrdost, vůli a rozhodnost? Nemáte, jen o těchto vlastnostech mluvíte. A je vám to prd platné!
A podivné chování vašeho manžela a jeho skrývání patrně mobilní konverzace? Je tisíc důvodů proč se partner začně chovat podivně a zdaleka ne vždy je za tím nevěra.
A slídění po partnerově konverzaci? Velice bych se styděl sám před sebou a nikdy bych si nedovolil takto partnera ponížit!
Vy jste jen stíhačka, která si neví rady, ale zároveň odmítá odpovědnost za svá rozhodnutí. Proto se ptáte tady! Ne proto, že potřebujete poradit, ale proto, abyste mohla zodpovědnost za řešení hodit na někoho jiného.
Ještě vám poradím jednu věc: Navštivte psychologa a o vašich problémech si s ním promluvte. Myslím, že by vám mohl docela dobře poradit.
Jistá si jsem. To by se pak nechoval podivně a neschovával konverzaci s ní.
Tak kdybych mu to tolerovala, nepsala bych sem, jde mi o děti. Ale to neznamená, že budu trpět.
Přijde tḿi dost nefér, že na moje city takhle kašle, když dál kdysi slib.
Nechci toho snad moc ne? Jsem otevřená všemu, co řekne. A nikdy jsem nebyla zlá.
Přímo naštvala? No párkrát třeba jo, ale byly to drobné pitomosti.
Aj z tych par riadkov vidim celkom jasne zdroj problemu : ste to vy. Vid napr tato veta "Chci jen, aby ho poslala k šipku a on se dál věnoval povinnostem doma."
Ziadne "povinnosti" nema, ak ma vztah fungovat, tak sa obaja dobrovolne snazia, lebo tu chcu a nie preto, lebo ich k tomu niekto nuti. Manzel nasiel inde pohodu, pochopenie a klud bez sekirovania, ktore ma doma.
Tiez sposob, akym to sa to chystate riesit, teda zatahovanie a otravovanie dalsej osoby, je nevhodny a opat vypoveda vela o vas.
Nevěrný určitě je, když to tají.
Beru to podle sebe a já osobně nemám problém mu říct s kým si píšu.
Mám za to že ve vztahu prostě žádná tajemství být nemají
Né, ale žít si trochu po svém. Změnu udělat u sebe. Nový účes, koupit si něco pěkného na sebe a občas vyrážet za svými koníčky, přáteli. Začít chodit třeba na nějakou zájmovou činnost, udělat si nějaký kurz. On pohlídá dětičky a nemusí vědět, kam zrovna jdete. Budete taky tajemná a k tomu mít taky své zážitky.
Možná to vypadá, že to píši hnusně, ale není to tak.
Příliš dobře bych to nenazvala. Já ke štěstí nepotřebuji nic drahého. Dum máme starý kamenný na kraji města. Auto mám staré 20 let, muž má pouze služební, jinak je bez auta. Peníze máme jen to co vyděláme.
Momentálně trochu předěláváme jednu místnost a trochu stavíme, takže společný cíl máme. S těmi úkoly jsme se shodli, že jsou věci čistě ženské a mužské. Pokud to lze, děláme práci spolu.
Máte jistotu že vás podvádí? Třeba si jen povídají a baví se. Taky to tak mám. V takovém případě se zaměřte na to o čem se doma běžně bavíte. Aby to nebyla neustálá každodení litanie na problémy v práci, starosti doma a podobně. Nikdo nechce být zaplaven neustálým negativismem. Je potřeba se bavit, smát a užívat si.
Samozřejmě může být i ta varianta že vás podvádí a pak hledá něco co doma nemá. Nebo prostě je to ten typ člověka který zanáší jen pro své ego. Možné je cokoli.
To bohužel není obyčejná diskuze. Píše si s ní jako kdysi se mnou.
My se bavíme o dětech, o tom co zažíváme v práci. O našich společných zálibách. Někdy o jemu blízkých tématech, pak zase o mojich tématech. Různé. Myslím že si máme furt co povídat.
No ano.. o práci co v ní bylo, o dětech co dělají co potřebují. U čeho z toho je vášeň, zábava, smích? Chce to změnu.
Tak jí napište, jestli by byla tak laskavá a přeposílala Vám ty zprávy, co on jí napsal. Že to potřebujete jako důkaz k rozvodovému řízení. Finta, po které se dozvíte její postoj. Teda pokud Vám ona odpoví..
Pokud si jen píše, tak zvažte, jakou máte doma Vy dva spolu komunikaci, co mu doma chybí.
A vy s ním chcete zůstávat? Pokud si jen píšou, o nic nejde. Vy jste k tomu došla mimochodem jak? Víte o čem si píšou? Třeba má jen kamarádku, nic víc. Pokud je to milenka, nebo si píšou milostné zprávy (Opět, jak jste to zjistila?), tam už se o nevěru jedná a takový muž nestojí za nic. Je to ten největší póvl, na kterého jste mohla narazit a už mu nikdy nebudete moci v ničem věřit. V tom bych žít nedokázal tedy. Věrnost ve vztahu je na prvním místě. Pokud s Vámi už nechce být, má to řešit s Vámi a ne chodit za cizími ženami. Charakter jak ho*ado
Kvůli dětem. I když mi asi věřit nebudete, tak jednoduše náhodou. Prostě si na webu nechával konverzaci s ní otevřenou. Kdyby jednou, neřešila bych, ale když už to byl měsíc, tak jsem se prostě začala zajímat.
Zase mě asi odsoudite, ale podle mě není nic špatného na tom se jen přesvědčit na čem člověk je. A když je to oprávněně, tak co. Já nemám problém s tím, kdyby chlap četl moje zprávy. Nemám co tajit.
Ne, já Vás určitě soudit nebudu, sám jsem vlezl jednou do zpráv svojí teď už ex, protože jsem měl podezření, že mi zahýbá. No a zahýbala, její sraz s kamarádkou bylo totiž ve skutečnosti domluvené rande s frajerem, ke kterému měla přesedlat, kdo ví co s ním do té doby už měla. Dal jsem jí milosrdně měsíc na zařízení všech záležitostí, sbalila si svých 5 švestek a táhla k rodičům. S frajerem to nevyšlo, pak si ještě někoho našla, udělala si s ním děti, pak zase začala mít zahýbací myšlenky, teď je s dětmi sama v nájmu. Některým to patří. Mrzí mě, že to máte takto složité, navíc zůstávat s někým takovým kvůli dětem? Jak jsou staré? Nešlo by třeba jít bydlet k rodičům a o energie se podělit a třeba by vám i pomohli, abyste to utáhla, než vám skončí mateřská? Asi to vidím jinak. Já bych ani kvůli dětem nedokázal žít se ženou, co mě podvádí. Takový člověk se mi hnusí. Kdyby přišla sama a řekla mi, že mě už nemiluje, že už nemá zájem vztah nějak stmelit, ale že se mnou chce zůstat kvůli dětem, avšak, že by ráda poznala někoho jiného a až budou děti starší, tak bychom šli od sebe. Sice by mě to bolelo úplně neskutečně, ale nějak bych to mohl zpracovávat a třeba se taky "legálně" porozhlížet jinde. Rozdíl by byl v tom, že bych jí mohl věřit a mohli bychom zůstat alespoň přátelé, nebo tak něco. Ale když partner zahýbá, někde se líbá a spí s jinou a pak přijde domu a tam se líbá a spí se ženou, no to je hnus.
Omyl, není nic horšího než nevěrný partner, který akorát způsobuje trápení a nebo přitáhne s sebou i nějakej syfilis
Dobrý den.
Lhát se nemá. Pokud je muž ženatý, má rodinu - děti, je potřeba se dle toho chovat. V první řadě bych si s ním v klidu popovídala. Co mu chybí. Dle toho bych se zachovala. Kontaktovat dotyčnou osobu, to asi nepomůže.
Dobrou radu Vám tady dává liska 5, včera v 11.14. Udělejte nějakou změnu. Aby si uvědomil, že o Vás může také přijít. Pokud si manžel začne s paní, která je samoživitelka s dítětem, tam je to dost těžké. Tato žena udělá vše pro to, aby muže získala. Pokud jde o mladou dívku, ta zatím neví do čeho jde. Když se muž zamiluje, asi nic nepomůže. Jen čekat, jak se rozhodne.
Hlavně klid. Nebo naopak se rozčílit a vyhodit ho.To se pak asi už nevrátí. Je to velice těžké.
Držím palce. Zdravím.
"Není důležité kam odchází, ale kam se vrací", říká se. Jenže jak si tak pročítám tazatelky texty nejsem si jistá, jestli se manžel bude chtít vracet. Možná fyzicky, když mu, jak říká, "nic nechybí".
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.