Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, měla bych dotaz na to, zda li to má furt cenu a jestli mám šanci něco změnit.
Abych se představila, je mi 18 a jsem studentka. Můj býválý je dvacetiletý programátor.
Před týdnem jsme se rozešli a mně to ublížilo víc než jsem čekala. Ex pracuje v Praze ale dojíždí z Ústecka. A důvod našeho rozchodu, z jeho strany, byl, že mu přijde, že jsme se málo poznali a že jsme do vztahu skočili moc brzy. Bohužel, jsme si to vše vyříkali po telefonu. Když se mi snažil vysvětlit situaci, tak mi i řekl že mu přijde, že jsme každý jiný a že se k sobě nehodíme. On je ten typ, který jde z práce domů a hraje na počítači, přičemž já jsem student a mám plno práce se vším. Moc jsme si na sebe nenašli čas a málo se vídali. Možná si i nechtěl přiznat ten fakt, že ztrácí city. Nějak jsme si to vyříkali, a on se v tom dál nechtěl rýpat. Napsal mi, že by bylo lepší, aby byl sám a že se potřebuje dát do kupy a mně nechce ublížit a zatěžovat mě tím. Také si myslel, že mě zatěžuje tím že má zdravotní komplikace, což jsem hned zamítla, protože mi to vůbec nevadí. A tak jsme se chtěla zeptat, jestli nemám ještě pár dní počkat a nenapsat mu, jestli tomu nedat ještě šanci. Že bychom na tom vztahu teď zamakali víc a dali si více času. Že bych mu chtěla pomoct a nechci ho jen tak ztratit. Napsali mi, že mě má furt rád a tak.
Byl to první muž co se kdy ke mně choval s respektem a hezky a měl mě rád takovou jaká jsem. Proto ho nechci ztratit.
Poraďte prosím, máte určitě více zkušeností než já. Pokud by bylo něco nejasné, odpovím. Jen potřebuji rady.
Děkuji
Ja si myslim, ze bys to mela nechat tak, jak to je. On ma racionalni mysleni a zjistil, ze se k sobe nehodite. V tomhle ma pravdu. Od programatora nemuzes cekat kdovijake city! Ti maji uplne jine mysleni. Myslim, ze pro nej je to ukoncena zalezitost. Je ti to ted lito,ale on ti ublizit nechtel. Nema smysl setrvavat ve vztahu, kde to neklape. To by byl vztah plny ustupku!
Neboj, ty poznas jeste kluku!
Jsi v ideálním věku pro seznámení. Nikdy v životě už nebudeš mít tak široký výběr z volných, svobodných a bezdětných. Když budeš chtít staršího, tak se ti bude výběr každým rokem zužovat. Nepromarni tenhle vzácný a poměrně krátký čas neperspektivní známostí. Rozchody jsou v tomhle věku běžné, důvody jsou kecy v kleci. Vůbec se jimi nezabývej. Hodně štěstí.
Byl to první muž co se kdy ke mně choval s respektem a hezky a měl mě rád takovou jaká jsem. Tak ze sebe nedělej blbku a ty, kteří se k tobě chovají jinak, bez respektu, okamžitě likviduj. Nebo budeš věčně méněcenná, taková malá žebračka o lásku. Věřím, že máš na víc, tak si sebe važ a měj svoji hrdost! A tento tvoji pomoc nepotřebuje, nechce ji. Tak ať se ti, děvče, daří!
A pak je tu také šance, že už takhle hodného chlapa nepotkáte a budete narážet na samé pitomce, co si chtějí jenom někde užít a pak vás odkopnou, stejně jako skončila moje kamarádka. Super holka, které všichni říkali, ať se na toho svého vybodne, že ještě pozná chlapů... Poznala. Samý odpad. Teď je jí 34, bydlí s matkou a možná bude do konce života sama, protože už po těch x pitomcích nevěří, že pozná lásku, přestala už i hledat...
.
.
.
Všichni si čtou A, ale už nevidí B. Já z tazatelčina textu vidím třeba mezi řádky to, že jí vadilo, když přišel z práce s úplně vymláceným mozkem z programování (což kdo někdy vyvíjel program určitě ví, že by se i kouřilo z hlavy, kdyby to šlo) a tak zamířil ke hrám aby vypnul, místo toho, aby poslouchal nějaké řeči, ba dokonce výčitky, že je pořád v práci. Ano, i tohle jsou ženy schopné vypustit z pusy, přál bych jim muže, který nemaká a musejí ho živit.
.
.
.
Takže, doporučuji tazatelce neházet flintu do žita a zeptat se na pravou příčinu rozchodu, protože všechno to, co jí řekl, je jen obal, ve kterém je zabalená krabice. Tohle muži říkají, aby neranili a neobsahuje to žádný pádný důvod k ukončení vztahu. Do vztahu se nedá skočit brzy. Buďto oba chtějí a stane se, nebo nechtějí a nestane se. Někteří spolu chodí měsíc a už se sestěhují, vše je super, a někteří rok a pořád bydlí každý ve svém, je to individuální. Problém je jinde. Tazatelka potřebuje znát obsah té krabice. Až bude znát obsah, může se podle toho rozhodnout. Já jen aby se vyloučilo, že tazatelka po něm chtěla absolutní pozornost, nehledě na únavu a jeho to prostě už přestalo bavit a nebo to jednoduše nedával. Vím, že by si ženy přály, aby muži byli stroje, ale tak daleko ještě nejsme, pořád jsme jen lidé. Stačí, aby byl v práci nejlepší a tak dělal práci i za kolegu a už je totálně v háji. Vztah je o vzájemné podpoře a lásce a někdy se za něj musí i bojovat.
Právě, zase si přijdu blbe abych se mu nevnucovala. Ale co jsem mu psala, tak mi napsal že by bylo nejlepší že bude sám a že se nikdo lepší jak ja nenajde. A to že by v tom mohla být jiná slecna, může být, ale on je co se tyce vzhledu ne moc typ žen (je vysoký, nechci říct tlustý ale ano je) a mně to upřímně nevadí.
Zkusila jsem se ho zeptat na to, zda li by to ještě nechtěl probrat. Jelikož jsem nějak nepochopila proč se se mnou vlastně rozešel. Na to mi odepsal že se už v tom dál rypat nechce, že radši bude sam a dekoval mi za ten úžasný čas strávený se mnou.
Jen mi honje líto, že je furt u her a tak. Chtěla bych mu pomoci. Nic mu nevyčítám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.